Aktiviti Mohon Kerja (3)

Sunday, November 23, 2014

Aktiviti Mohon Kerja (3)



Tahun ni dah banyak dah Mia mohon cuma tak update kat blog. Ikut mood.

Ni permohonan kerja Mia pagi tadi untuk sesi 5/2014. Tengok punyalah ramai yang mohon. Bersaing dengan fresh graduate dan staf UTHM juga.

Usaha je.. tak berani nak menaruh harapan.

semuanya online sekarang ni...


17 comments:

  1. Kita dah berusahakan sis.. sekrng masa berdoa dan bertawakal..
    ayie isi bhgian tenaga pengjr but xsempt nak submit jadi xhantr pon borng.. hehe

    ReplyDelete
  2. selagi ada usaha teruskanlah kak mia... semoga dipermudahkan segalanya :)

    ReplyDelete
  3. Insyaallah kak kalau ada rezeki dapat :) amin.

    ReplyDelete
  4. Mia.. tumpukan sepenuh rasa nak tu pada apa yang mia dah usahakan. Buat seperti konsep law of attraction.. kita menarik apa yang kita fikirkan, bayangkan & inginkan. jangan 50-50.. bayangkan mia dah ada di tempat tu & sebagainya.. & sertakan juga dengan amalan kerohanian yang kuat untuk meminta padanya..inshaa Allah :)
    - Zaleha Awaluddin -

    ReplyDelete
  5. Wow...ramainya yang mohon...mudah-mudahan terpilih...aminx3

    ReplyDelete
  6. Semoga dipermudahkan segala urusan kak mia. amin.. :D

    ReplyDelete
  7. Takpe kak, usaha itu tangga kejayaan. Kalau dah tertulis rezeki akak, Insha Allah tak ke mana

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia...dpt ke tidak janji kita dah berusaha kn...kalau ada rezeki in sha Allah berjaya...;)

    ReplyDelete
  9. Macam teringin je nk apply jawatan gomen nie. Tapi risau mereka tak boleh nak terima cara kerja bro je he...23x

    Ingat lagi zaman koje gomen dulu

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  10. semoga ada rezeki kak mia... kita usaha dan doa, Allah jua menentukan segalanya...

    ReplyDelete
  11. Moga rezki akak trbuka luas insyallah pasti ada juga tu

    ReplyDelete
  12. Moga dipermudahkan da Allah murahkan rezeki Kak Mia ;)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.