Banyaknya Update Hari Ini

Wednesday, November 5, 2014

Banyaknya Update Hari Ini


Eh.. banyaknya update hari ini. Ala... macam tak tahu pulak. Mia kan macam ni. Kalau tengah mood baik memang rajinlah mengupdate blog. Masuk entri yang ini kiranya 8 entri semuanya. Sekali-sekala banyak update. Buat kelainan sedikit hari ini. Nak-nak hari ini hari Rabu, main tempek je la gambar yang nak ditempek.

Rasa puas dapat update banyak macam ni. Sebelum ini, asyik sibuk memanjang je. Gembirakan diri sendiri. Buat yang kita suka. Yang pentimg kita tak kacau atau susahkan orang lain.

Harap ceria hendaknya pengunjung blog ini pada hari ini... selamat malam...

esok bermula cerita baru...

23 comments:

  1. Bestnya mampu update banyak entri dalam sehari kak ;D hehe

    ReplyDelete
  2. Asalam ..setuju dengan mia ..tak salah updated blog kalau ada masa..bertuah yg line laju tu..mempercepatkan proses kerja..mia tak tengok etuza di Osaka Jepun..hehhee tak penting pun kan..selamat malam..maafi sesiapa ja b4 tidur ya

    ReplyDelete
  3. Tu yang ranking hari ni 313.Tahniah Mia.Wink!Wink!

    ReplyDelete
  4. kalau boleh luqman nak update2 hari2 entry kat blog..tapi masa pulak x mengizinkan..bila ada masa banyak..jenuh dok pk nak update apa pulak..hehe

    ReplyDelete
  5. syukurlah kalau kak mia gumbira !! hehe... sha tak sempat hapdet sangat harini... asyik terlelap atas keyboard je....

    ReplyDelete
  6. Assalam,

    bunda ni usahkan nak update 1 2 entri sehari...dapat seminggu 1 2 entri tu pun kira dah termampu lah tu...
    Terima kasih Mia masih sudi ke TERATAK BUNDA...dah lama Mia tak singgah..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah....ada masa lapang bolehla update kan Mia :)

    ReplyDelete
  8. Wow!!! Lapan 8 entry sehari....isz 1 entry sebulan huhuhu

    ReplyDelete
  9. betul tu.. tapi sy nak update hari2 pun tak sempat. Nasib baik dalam seminggu tu sempat on kejap2 blog ni *-*

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia...betul tu ceriakan diri kita sendiri dgn blog...:)

    ReplyDelete
  11. Bila mood happy mmg byk idea kann..bila mood xde nak tulis pun mcm blur je xde idea...biasala hehee

    ReplyDelete
  12. Best kalau kita sentiasa ada idea... Zumal bila tak berapa sihat mesti idea pun berkurang...

    ReplyDelete
  13. Hehehe klau tgh rajin mmg cmtu..
    same la kalau nk blogwalking...
    Smpai entry2 lame bace

    ReplyDelete
  14. Wow! 8 entri satu hari! Terbaiklah kak Mia! Saya setakat ni paling rajin pun 3 entri je satu hari.. Huhu.. Tak cukup power lagi.. Haih~
    RosmizaAliDotCom

    ReplyDelete
  15. Nak serap rasa rajin ni jugak Kak Mia. Hehe

    ReplyDelete
  16. Bestnya Kak Mia dapat update macam2 cerita untuk pengunjung blog...Diana kat sini sangkut2 oleh masalah internet yang memanjang....huhu..m

    ReplyDelete
  17. mmg semangat benor ni smpai 8 entri sehari ;)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.