Keringkan Pakaian di Kedai Dobi Daddy Laundry

Friday, November 21, 2014

Keringkan Pakaian di Kedai Dobi Daddy Laundry



Seawal pagi lagi dah operasi cuci kain. Cuaca kat Johor Bahru ni tengah musim hujan. Itu yang pergi keringkan baju kat dobi 24 jam ni. Kalau sidai kat dalam rumah nanti berbau pula.

Dah banyak dah kedai dobi 24 jam Taman Universiti ni. Kali ini keringkan baju kat Daddy Laundry yang dekat Jusco Taman Universiti.

Sofea pun sibuk nak tolong...

Entri berkaitan :

18 comments:

  1. Klau mcm ni cptla kering kain kan, x pyah lgi fikir nak jemur

    ReplyDelete
  2. Senang mcm ni..kat KL pun dh byk dh...psst...brg dh sampai..SA amik masa skit utk review ye..nak tgok keberkesanan product tuh..

    ReplyDelete
  3. Betullah tempat kita sekarang ni hari-hari hujan
    Sekarang ni pun tengah hujan..

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia...betul tu kalau hantar ke dobi cpt jer keringnya kn...cuaca skg ni mmg x menentu jer...kalau dah hujan mmg x kering la baju yg dibasuh...:)

    ReplyDelete
  5. kak mia duduk taman 'u' yer...area situ memang lah kan?...sebab ada sesetengah student malas nak cuci baju...hihi

    ReplyDelete
  6. klo dekt uni biasa mmg ayie terus keringkn sebb malas nak jemur .. hehe lepas basuh terus keringkn ... sng citer, kering bawak nek atas gntung dekt almari.. hehe

    ReplyDelete
  7. kat tmpt luqman nih kejap panas kejap ujan..td ujan kejap tapi panas tuh tetap ada..lau sidai baju dalam bilik pn boleh kering cepat..teringin jgk nak try laundry self service mcm nih tp xde kesempatan lagi.

    ReplyDelete
  8. bagus juga idea ni.tapi mengenang nak angkut baju turun naik tangga tingkat 4 ituuu aiyakkk

    ReplyDelete
  9. Assalamu'alaikum, berkunjung ke mari setelah sekian lama tidak berkunjung, semoga sihat selalu ya, salam

    ReplyDelete
  10. samelah kite dekat sini pon mmg baju masuk dlm dryer je....kalau jemur kat luar, karang berhujan bersalji, mmg tak kering baju kite....ahhahahah :D

    jindrisska.blogspot.com

    salam perkenalan dari germany, akak :D

    ReplyDelete
  11. musim hujan,beginilah..hehe..lama tak jenguk blog kak mia.semoga bahagia selalu!

    ReplyDelete
  12. senang ni kalau pakai dobi...masa dan tenaga yang di gunakan dapat di kurangkan..

    ReplyDelete
  13. hantar dobi je senang..cepat sikit keringnya kan

    ReplyDelete
  14. rumah ex bf cn dekat taman universiti ler..hehehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.