Tukar Kad Kredit Baru

Wednesday, November 26, 2014

Tukar Kad Kredit Baru



Leganya dah sampai kad kredit Mia yang baru ni. Mia cuma ada satu je. Al-kisahnya... minggu lepas masa Mia bayar kad kredit kat mesin deposit tunai ATM Bank Islam, boleh pula tertinggal kad kreditnya kat dalam mesin tu. Terlupa nak ambil. Dah sampai pejabat baru teringat. Memang dekat sangat dengan pejabat Mia tapi nak turun balik ke bawah jalan kaki tu yang leceh sikit.

Terus Mia hubungi call centre terus minta batalkan segera dan buat yang baru. Kadang pun boleh kalut juga. Kuat betul penangannya.

Minggu lepas yang sangat stres di pejabat... minggu ni dah ok..

harap tak berulang lagi lepas ni.. (^_^)

Sedang berlangsung :
Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com
Blogger dijemput join, klik SINI.


17 comments:

  1. Alhamdulillah.. lega bila masalah selesai.. ;)

    ReplyDelete
  2. Kalau tengah stress, memang macam2 boleh jadi kan. Lepas satu, satu hal.

    Ibu Hana

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...semoga ianya dijadikan pengajaran...bahaya tu tertinggal...nasib baik kak mia teringat

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah tiada perkara yang tak di ingini berlaku. Semua selamat syukur.

    Salam ukhwah, Singgah sini !!!!

    ***IsmailDotCom***

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum mia...nasib baik cpt2 settelkn....

    ReplyDelete
  6. kesilapan dijadikan pengajaran... ops hehe tapi betulkan :) hehe

    ReplyDelete
  7. sangat bahaya kalau tertinggal kad kredit..boleh jadi masalah lain pulak datang..nasib kak mia teringat

    ReplyDelete
  8. salam singgah sini Kak Mia...Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  9. Syukurla dah selesai, bahaya tu klau hilang ke,apa2 ke kan.kena segera report

    ReplyDelete
  10. cn pernah dulu masa study tertinggal kad atm dekat mesin, memang sengal ! selamat duit ok jer tak terusik ;)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.