Restock Kerepek

Saturday, December 27, 2014

Restock Kerepek



Hmmm... dah tiba masa untuk restock kerepek kat rumah ni. Beli kat Bandar Baru UDA semalam. Kalau nak beli banyak, selalu beli kat Parit Raja di kilang terus. Lagi berbaloi.

rasa tak lengkap.. kalau tak ada kerepek kat rumah ni...

24 comments:

  1. saya pun suka makan kerepek juga.. kalau tengah bosan mesti cari kerepek buat kudapan..

    ReplyDelete
  2. buat kudap-kudapan...sesambil nonton tv...syiok!

    ReplyDelete
  3. Hahahaha...sally malas nak beli...kadang-kadang je beli...sbb xde org nak makan pun nnt

    ReplyDelete
  4. Dkt banting ada byk kilang kerepek,rutin every month adalah borong kerepek sbb anak bujang sentiasa lapar ;)

    ReplyDelete
  5. sedap ni buat kunyah2 sambil tgk tv, sambil study..lepas tu mkn lagi byk dr study..hehehe

    ReplyDelete
  6. Saya jarang beli kerepek..nak raya je beli

    ReplyDelete
  7. kudapan masa tengok tv ni memang sedap

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia...sedapnya kerepek...:)

    ReplyDelete
  9. hujan2 ni, sambil tengok tv, dan makan kerepek, memg sdap. sampai hbs pun xsdar,

    ReplyDelete
  10. wah ..sedap kerepek ni..masih hujan ke kat sana..semoga hujan akan berhenti ya. Mia terima kasih datang menyapa di blog Etuza..terharu otai datang menyapa..

    ReplyDelete
  11. Sedap tu Mia..
    Mia..hari tu yang akak baca kata blog kena klon tu dah setle ke belum??
    kena buat apa ye kalau jadi gitu??blog yang klon tu ada lagi ke tak??

    ReplyDelete
  12. Dulu suka makn kerepek ubi... Skrg dh xleh makan... Tapi umah mmg de je stok kerepek.. Anak2 suka..

    ReplyDelete
  13. malaysia sejati la ni makan kerepek. rajin sikit, buat sendiri

    ReplyDelete
  14. Sepp kaak mia rasa tak complete tak kunyah something hehe.
    Qila suka kerepek pisang wiwiwiw

    ReplyDelete
  15. suka kerepek pedas tu..sekali hadap je boleh habis

    ReplyDelete
  16. Sedapnya yg kanan tu. Dh lama tak mkn kerepek. Sedapnyaaa

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.