Telur Nutriplus Organic Selenium

Friday, December 19, 2014

Telur Nutriplus Organic Selenium



Namanya je dah macam pelik kan...  Kat rumah ni sekarang guna Telur Nutriplus Organic Selenium. Untuk lebih sihat dan bernutrisi. Kaya dengan vitamin E dan kurang kolesterol. Beli kat Jusco Tebrau tempohari.

Kena sentiasa ready stock kat dapur setiap masa... telur ayam ni... boleh buat lauk emergency kalau nak cepat..

sesekali kita cuba produk organik... apa salahnya... hihihi..

19 comments:

  1. assalamualaikum mia...betul tu guna produk organik mmg bagus...sayur2an pun elok gunakn yg organik juga...:)

    ReplyDelete
  2. Salam. Betul tu mia. Sy pon guna telor ni heheh

    ReplyDelete
  3. btul sangat kak.. telur macam2 leh buat. nak diet pun makan telur je...

    ReplyDelete
  4. salams mia, yess vote for ogranic:):)
    goreng telor mata kobou dgn kicap & nasi pon sodap....:)

    ReplyDelete
  5. Product organik agak mahal sikit tapi lebih berkhasiat Mia..

    ReplyDelete
  6. organic memang elok untuk tubuh badan kita :))

    ReplyDelete
  7. Mesti mahal ni, selalu benda organik ni harganya mahal sedikit, kan Mia?

    Oh ya.
    ps:
    Terima kasih sebab dah berikan vote LIKE dan G+ pada entri:
    Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

    ReplyDelete
  8. Nak try lah telur ayam organic.. Tp xtau ada jual ke X kat Muadzam ni..

    ReplyDelete
  9. organik mmg penting ! CN sejak suami berkebun, mmg mkn sayur organik je ;)

    ReplyDelete
  10. Wah nak try jgakkkkk hihi thanks kak mia
    And yes.
    Kena try organic stuffs wiwiww

    ReplyDelete
  11. Lebih sihat. Nanti beli boleh pilih yg mcm ni. Kalau tak random ja ambik.

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.