Carta Pengkomen Tegar 2014

Monday, January 26, 2015

Carta Pengkomen Tegar 2014


Wahhhh... terujanya Mia bila nak buat entri tahunan ini. Dah menjadi aktiviti rutin di blog ini untuk mengumumkan pengkomen terbanyak tahunan bermaksud semua komen-komen yang dibuat di mana-mana entri pada tahun tersebut. Ribuan terima kasih di atas sokongan yang telah diberikan pada blog ini juga memeriahkan suasana komuniti ruangan komen entri-entri di blog ini. Syukur sangat.

Seperti biasa... dengan ini Mia nak umumkan siapakah yang menduduki Carta Top 20 Carta Pengkomen Tegar 2014 yang begitu setia dan tegar dengan blog ini. Jom....


Carta Top 20 Carta Pengkomen Tegar 2014

No 1- Azhafizah Md Nor dengan 1567 komen

No 2 - Mas Zull dengan 1560 komen

No 3 - Sally Yatiey dengan 1368 komen

No 4 - Asha Lya dengan 1100 komen

No 5 - Maria Firdz dengan 1096 komen

No 6 - Sukma Haron dengan 768 komen

No 7 - MyCherita dengan 689 komen

No 8 - Mardiah Diana dengan 680 komen


No 9 - Cikgu Norazimah dengan 577 komen

No 10 - Invisible Me dengan 494 komen


No 11 - Normi Nieza dengan 435 komen

No 12 - Calrase Patrick dengan 391 komen

No 13 - Kisah Si Diary dengan 375 komen

No 14 - Nurzakiah Anum dengan 371 komen

No 15 - Eraz Fadli dengan 292 komen

No 16 - Aqilah Azmi dengan 290 komen

No 17 - Khir Khalid dengan 289 komen

No 18 - Smartan Dad dengan 282 komen

No 19 - Akif Imtiyaz dengan 256 komen

No 20 - Wafa Cw dengan 216 komen

Tahniah diucapkan kepada mereka yang tersenarai....

pssstt.. jemputlah terjah blog mereka ya...

35 comments:

  1. alhamdulillah..blog cik nor tersenarai jgk.. thanks kak mia..:)

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum... kak mia,

    tahniah kepada mereka yang rajin terjah blog kak mia... mereka blogger yang rajin dan komited memberikan komen...

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mselim...

      alhamdulillah tq ya..

      Delete
  3. tahniah buat mereka semua...diakui mereka memang rajin komen...^_^

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. wahhhh.. tahniah ya fizah... juara tahun lepas.... thanks sangat2 ya..

      Delete
  5. tahniah semua :') kaki pengomen tegar ni ... hihi

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum kak mia, wahh ramai pengomen tegar ni. best gila.. sheila tak rajin komen sebab susah nak BW kalau kat ofis.. kat rumah lagi lah susah. nak jaga anak kecil lagi. hhiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam sheila... takpe kak mia faham... tq ya..

      Delete
  7. tahniah smua...mereka ni memang rajin...

    ReplyDelete
  8. Tahniah semua... Ada juga terselit rupanya..

    ReplyDelete
  9. alhamdulilah.. sy pon tersenarai jugak... tahniah juga buat yg lain.. tq kak

    ReplyDelete
  10. waaa.. ramainya.. mereka memang terhebat..
    tahniah.. :)

    ReplyDelete
  11. Hu hu hu. X sempat nak jd pengkomen tegar sbb bz sokmo. Kat opis ni x cukup staff. Sll view pun dgn hp je. Sedih kan.

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum mia...alhamdullilah ada juga tersenarai di sini...:)

    ReplyDelete
  13. wah qila termasuk ye kak mia ? T_T
    terharu sumpah tak expect hehee <3333

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah....tak sangka Diana ada juga dalam senarai pengkomen tegar sepanjang tahun 2014 di blog kak mia...walaupun kadang Diana jarang beronline...tidak lupa juga tahniah di ucapkan kepada semua yang tersenarai...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.