Samsung Galaxy Note 4 Pink

Saturday, January 31, 2015

Samsung Galaxy Note 4 Pink

Samsung Galaxy Note 4 Pink

Wahhhhh... bestnya. Samsung Galaxy Note 4 kini dah ada warna pink. Hmmm.. warna favourite Mia tu. Maklumlah Mia pengguna Samsung Galaxy Note 3 warna putih. Bila ada yang datang dengan warna pink rasa teruja jap..

Pssttt paling berkenan kat note sebab ada s-pen... (^_^) Senang nak conteng-conteng atau lukis...

Jommm cuci mata sambil tengok...


The sweetest gift



Aduhai..... betul-betul tergoda ini. Pasti digemari dan disukai oleh kaum wanita. Trend mobile smartphone yang hangat dengan warna pink yang sangat mengancam. Kalau dapat free kan best... Hmmm... bila fikir ini hanya kehendak bukan keperluan, simpan hasrat je lah. Tak pe.. yang penting berangan dulu.... hehehe...

sumber gambar : web samsung


Entri berkaitan :
Samsung Galaxy Note 3 Di Genggaman


layan mood berangan..... weeee..

17 comments:

  1. saya pengguna Samsung Note , seriusly mmg best :)

    tapi saya peminat tegar Iphone hehhe

    ReplyDelete
  2. Cantik la..so gegurl..ehem..Mia hadiahkan SA la...hehehe

    ReplyDelete
  3. Trademark kak Mia la warna pink ni kan!! hehehe

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia...cantik la nak juga ni...betul tu mia berangan la dulu lama2 pasti akan dapatkan juga...:)

    ReplyDelete
  5. Oh sangat suweet pink ituu...aje masuk dalam wishlist saya jugak nih :p

    ReplyDelete
  6. Huhu memg cntik..tringin juga nak miliki

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.