Cenderahati Untuk Carta Top 10 Pengkomen Tegar 2014

Wednesday, February 11, 2015

Cenderahati Untuk Carta Top 10 Pengkomen Tegar 2014



Wahhhh... best tak cenderahati ini? Mia baru sempat shopping minggu ini. Seperti tahun-tahun yang sebelumnya, kiranya ini aktiviti tahunan blog ini untuk menghargai blogger yang bertakhta di Carta Top 10 Pengkomen Tegar 2014. Sebelum ini Mia ada umumkan Carta Top 20 Pengkomen Tegar 2014 di SINI.

Dengan berbesar hatinya, Mia ingin memberikan cenderahati buat pengkomen tegar di bawah ini, yang berada dalam Carta Top 10 Pengkomen Tegar 2014.


No 1- Azhafizah Md Nor dengan 1567 komen

No 2 - Mas Zull dengan 1560 komen

No 3 - Sally Yatiey dengan 1368 komen

No 4 - Asha Lya dengan 1100 komen

No 5 - Maria Firdz dengan 1096 komen

No 6 - Sukma Haron dengan 768 komen

No 7 - MyCherita dengan 689 komen

No 8 - Mardiah Diana dengan 680 komen


No 9 - Cikgu Norazimah dengan 577 komen

No 10 - Invisible Me dengan 494 komen

Tahniah diucapkan dan diharap agar semua blogger yang di atas sila berikan butiran berikut ke inbox fanpage Mialiana.com

URL Blog :
Nama Penuh :
Alamat lengkap :
No Handphone :

Harap suka dengan cenderahati yang tak seberapa daripada Mia ini. Sayang sangat kat anda semua...

jemputlah terjah blog mereka....

31 comments:

  1. Assalamualaikum kak mia, wahh bestnya. taniah buat semua sepuluh top komentar kak mia. hehehe

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..terima kasih Kak Mia..Tahniah untuk semua :)

    ReplyDelete
  3. Salam singgah petang kak mia...syukur Alhamdulillah sebab dapat menduduki carta top 10 dalam blog kak mia sepanjang tahun 2014 dan tahniah juga kepada semuanya...

    ReplyDelete
  4. tahun ni pun sama jugak ke kak mia? heheheheee

    ReplyDelete
  5. tahniahhh...bukan senang nak jd pengomen tegar:):)
    tumpang berbangga:)

    ReplyDelete
  6. lama sy x jengah ke sini..nk hadiah boleh?? hehe

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...wah !! memang best la...tahniah2 pada semua dan terima kasih mia...nanti mama hantar detail yg diperlukan...:)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..syabas kepada yang tegar tuh :)

    ReplyDelete
  9. Singgah sini
    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
    Jemput join segmen saya yg terbaru ni ye..

    Segmen Mencari Bloglist blogahbar

    Senarai Peserta

    Mari sama2 kita berblogwalking kenali rakan blogger anda..

    ReplyDelete
  10. Wahh. Ramai yang cecah 4 angka. Tahniah semuanya :)

    ReplyDelete
  11. tahniah buat semua...tahun lepas dah dapat dari kak mia...

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah... terima kasih kak mia... mga dilapangkan rezeki..

    ReplyDelete
  13. Wah! Bestnyer..thanks kak mia..semoga lagi murah rezeki ;)

    ReplyDelete
  14. wah wah itu diaaa hadiahnya..
    tahniah semua =)

    ReplyDelete
  15. Tahniah kepada semua.. best tuh dapat hadiah dari mia..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.