Zon Parking Wanita

Thursday, February 19, 2015

Zon Parking Wanita



Wahhh... kali pertama pergi ke Tesco Extra Mutiara Rini ni pula tempat parking nya ada zon-zon pula. Yang paling sweet.. ada Zon Parking Wanita berwarna merah. Mia tengok ada kosong satu, terus parking kat zon ini. Teruja sekejap.. wee..

Hmm.. bila tengok keadaan sekeliling.. ada zon ibu bapa dan anak pastu ada zon untuk oku. Yang lain-lain Mia tak perasan. Uniknya.. setiap zon warnanya lain-lain.

Mia taklah shopping sangat. Beli yang penting-penting je tadi..

wanita dan merah atau pink... tak boleh dipisahkan..


16 comments:

  1. betul, pink mmg takleh dipisahkan dgn girlssss hihi

    ReplyDelete
  2. Sstgh tesco ada khas utk family park dan utk ibu mngdung...

    ReplyDelete
  3. comel sangat..smoga dimanfaatkan sebaiknya..kak mia jemput join segmen saya jika sudi=))) TQ!
    http://www.sitisharini.com/2015/02/segmen-wwwsitisharinicom_16.html

    ReplyDelete
  4. Ada juga sesetengah bangsa kiasu yang main parking jerrr.

    ReplyDelete
  5. Kalau pergi tempat parking ... memang sha cari zon OKU sebab hasben ada kad :D

    ReplyDelete
  6. kepuasan pelanggan dikira bermula saat nak parking lagi..langkah bijak dari pihak pengurusan.

    ReplyDelete
  7. bagus ada zon parking wanita ni..harap2nya para pengunjung gunakan secara bertanggungjawab..biarlah wanita saja yg parking di sini (faham sangat perangai org mesia yg sesetengahnya suka salahgunakan kemudahan parking yg dikhaskan huhu)

    ReplyDelete
  8. Salam singgah jumaat kak mia...best ni ada khas untuk parking untuk wanita...

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mia...betul tu mama pun selalu pi ke sana...:)

    ReplyDelete
  10. harap semua tempat kat mesia ni di sediakan khusus untuk wanita, sama ada bas, teksi, train, dan juga parking.

    :)

    ReplyDelete
  11. yang penting ladies parking dekat dengan pintu :P

    ReplyDelete
  12. baguslah kalau ada macam ni kan..tapi harap² keselamatan pun ada kat sini

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.