Carta Pengkomen Tegar Mei 2015

Friday, June 26, 2015

Carta Pengkomen Tegar Mei 2015



Seperti biasa walaupun lambat Mia umumkan, Mia tetap maklumkan Carta Pengkomen Tegar Mei 2015. Terima kasih kepada semua pengunjung yang sudi bertandang dan meninggalkan komen di entri blog ini pada bulan Mei 2015. Jom kita tengok siapa yang paling banyak komen....

Carta Top 20 Pengkomen Tegar Mei 2015

No 1 - Azhafizah Md Nor (60 komen)


No 2 - Mas Zull (56 komen)


No 3 - Cikgu Norazimah (50 komen)


No 4 - Maria Firdz (34 komen)


No 5 - Asha Lya (26 komen)


No 6 - Mrs Yatie (12 komen)


No 7 - Nurzakiah Hanum (12 komen)


No 8 - Sally Samsaiman (11 komen)

No 9 - Inani Hazwani (10 komen)

No 10 - Anugerah Gee (8 komen)


No 11 - Nurul Aqidah Azahar (8 komen)


No 12 - Yang Baik (8 komen)

No 13 - Princess Mimi (7 komen)


No 14 - Izzeyda (6 komen)


No 15 - Shahida Dzulkafli (6 komen)


No 16 - Nurul Syahirah (5 komen)


No 17 - Pha Is (5 komen)


No 18 - Mad Parihh (5 komen)


No 19 - Julia Jamaludin (4 komen)


No 20 - Kamil Salleh (4 komen)


Tahniah diucapkan pada semua yang tersenarai di atas. Syukur sangat blog ini ada pengunjung tegarnya tersendiri.


jom terjah blog mereka...

16 comments:

  1. 60 komen?? waa bagusnya jadi ramah camtu. Bila ada yang selalu komen jadi makin semangat nak update blog. Harap2 blog Hidayah pun nanti ada pengunjung tegar jugak macam blog kak Mia

    ReplyDelete
  2. HYEEE...AKHIRNYA ! DAPAT JUGA BLOGWALKING..SYIRALOKMAN CUTI SEM :D JOM KE BLOG ..BANYAK GIVEAWAY AND CERITA NAK KONGSI :D

    ReplyDelete
  3. Tahniah semua.. Tahniah juga pada blog mia liana yg berjaya menarik ramai pengunjung.. :D

    ReplyDelete
  4. tahniah.. cm best je.. nak join, hehehe.

    Jangan lupa join contest Lazada, boleh menang GoPro atau duit raya CASH
    Boleh click sini >

    http://emyyyyemyyyy.blogspot.com/2015/06/berhari-raya-dan-contest-bersama.html

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah... ada blog kita...
    No15 datang lapor diri...

    ReplyDelete
  6. ... segan pulak, komen sikit pun boleh masuk carta juga
    terima kasih Mia. :-*

    ReplyDelete
  7. ... segan pulak, komen sikit pun boleh masuk carta juga
    terima kasih Mia. :-*

    ReplyDelete
  8. masih dalam carta..terima kasih Kak Mia..Tahniah semua

    ReplyDelete
  9. Wah hebatnya mereka ni... Rajin dan punya banyak masa untuk komen dalam entri blog Mia.... Tahniah Mia dan kesemua pengomen tegar Blog Mia :)

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia...alhamdullilah blog masih ada juga...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.