image Wordless Wednesday #16 - Mia Liana

Wednesday, 6 March 2013

80 comments:

  1. lor.. hahaha... kes huruf 'y' ke ni atau lagu tu terlebih layanzz? hehehe

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. akak mia dlm mood berangan ke ni? hihihi

    ReplyDelete
  3. Hehehe..saya ada baca komen tu. Kadang2, tengok sekali imbas, hurufnya lebih kurang je, itu yang tertukar tu kot kak mia.

    ReplyDelete
  4. Salam,
    Mia memang selalu berangan nih!
    Saya pun pernah terkena, Mia balas komen panggil nama lain.. Xtaulah utk saya ke utk org lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... oh! ye ke? ala... jangan kecik hati ya...

      Delete
  5. Hehe ^_^
    Memang kadang2 boleh terjadi begini ^_^

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. boleh juga krole.. kalau dah banyak balas komen dalam satu masa... ni la jawabnya..

      Delete
  7. kak mia dh berpinar2 byk sgt nk bc komen hihi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah la mar... tapi kak mia rasa happy bila balas komen ni..

      Delete
  8. k.mia teringat paly e..hehe.. nampak macam sama tapi bukan dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebelum tu terjah blog paly.. bila balas komen pun tertulis paly secara tidak sengaja..

      Delete
  9. Hahaha biasa lah tu manusia tak lari dari kesilapan :)

    ReplyDelete
  10. tak fokus la tu Mia, beranganke mana tu haa?

    ReplyDelete
  11. hehehe kak mia tersilap pandang . normal la tue kan . hehehe

    Jom join segmen kak .
    http://nasothman.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-cerita-syarafina.html

    ReplyDelete
  12. kene pandang 2 3 kali pas ni..hihi..=P

    ReplyDelete
  13. hahahaha!! k.mia brngn dkt paly nie.. untnglar paly.. hohoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. abis tu... sambil2 belek blog dia la tu... sampai tersasul..

      Delete
  14. hihi boleh tersalah org pulak dah...:P

    ReplyDelete
  15. hahahahaha hikmahnya time penat jgn membalas komen nnti jadi seperti ini :) lalala

    ReplyDelete
  16. he he he...minda separuh sedar...kak mia nak balas comment Remy...tapi at the same time teringat kat Paly.... it happens to all of us kan kak?

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum mia...terberangan jer tu kot mia heheheheee...:)

    ReplyDelete
  18. Hahaha. Terberangan eh kak mia. Xpe sekali sekala cmtu bukan salah pun kan kak mia :)
    Comel plk komen reply dr remy tu hehe

    ReplyDelete
  19. baca sekali lagi...rupanya motif dia ...salah panggil nama eh..hehe

    ReplyDelete
  20. Mia kepenatan tu... kesian Mia. Tp dlm kepenatan dan kebizian, masih sempat buat entri. Satute sesangat ngan Mia :)

    ReplyDelete
  21. berangan dekat paly yea akak mia.? ehhehe

    ReplyDelete
  22. haha..apa laa yg difikirkn smpi jd mcm tu.^_^

    ReplyDelete
  23. hahaha...nah dr remy ke paly..tp mereka berdua mmg rajin dtg blog akak kan

    ReplyDelete
  24. alahai,macam mana tersilap ni.. hihi

    ReplyDelete
  25. he3....... remy original dah mai........
    ada2 jer kak mia nie........ malu remy kejab.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala... watpe nak malu... time ni la pengunjung kak mia nak kenal dengan remy...

      Delete
  26. Wah! jadi entry panas juga ya mia...kreatif bloggers memang melatoplah...

    ReplyDelete
  27. aip berkenan kat paly lebih kot ni,muehehe

    ReplyDelete
  28. Apa-apa jelah.. Yang penting Mia memang sporting, balas setiap komen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya kak salmi... time ni la nak berbicara dengan mereka...

      Delete
  29. benda ni normal..shida pon kdg2 blh tsasul..hati bicara lain..type lain..tp bila baca geli hari plak kak mia heheee :p

    ReplyDelete