Pemenang Bertuah URL Blog #16

Tuesday, July 14, 2015

Pemenang Bertuah URL Blog #16



Wahhhhh.... tiba masanya untuk Mia umumkan pemenang. Sebelum itu diucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang telah join segmen ringkas ini, Segmen Nak URL Blog #16 di SINI dan senarai url blog peserta ada di SINI. Hanya 49 url blog peserta yang layak masuk dalam cabutan random.org dan 2 pemenang dicari dan akan dimasukkan ke dalam bloglist Mia sehingga ke segmen ini yang seterusnya.

Jom kita tengok url blog mana yang bertuah tu... zasss...



Tahniah buat pemenang-pemenang di atas. Kepada yang tidak berjaya, boleh cuba lagi di segmen seterusnya.

jemput berkenalan ya....

13 comments:

  1. alhamdulillah tak sangka ada chance masuk dalam bloglist blogger yg ada follower 11k. hihi thanks. :)

    ReplyDelete
  2. masyaALLAh..alhamdulillah ...diriku baru je kesedaran rupanya dinobat sebagai pemenang segmen blogger femes-mialiana.


    tenkiu very2 much mia!

    selamat hari raya maaf zahir batin;)

    ReplyDelete
  3. tahniah juga pada pemenang segmen ni , pretty cosmos.

    terima kasih pada semua yg ucapkajn tahniah pada ena

    ReplyDelete
  4. entry khas buat Mia Liana--> http://www.aeinnamusa.com/2015/07/menang-segmen-di-blog-femes-terima.html

    tenkiuu dear!

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia.....tahniah buat mereka...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters May 2017