Pemenang Bertuah URL Blog #16

Tuesday, July 14, 2015

Pemenang Bertuah URL Blog #16



Wahhhhh.... tiba masanya untuk Mia umumkan pemenang. Sebelum itu diucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang telah join segmen ringkas ini, Segmen Nak URL Blog #16 di SINI dan senarai url blog peserta ada di SINI. Hanya 49 url blog peserta yang layak masuk dalam cabutan random.org dan 2 pemenang dicari dan akan dimasukkan ke dalam bloglist Mia sehingga ke segmen ini yang seterusnya.

Jom kita tengok url blog mana yang bertuah tu... zasss...



Tahniah buat pemenang-pemenang di atas. Kepada yang tidak berjaya, boleh cuba lagi di segmen seterusnya.

jemput berkenalan ya....

13 comments:

  1. alhamdulillah tak sangka ada chance masuk dalam bloglist blogger yg ada follower 11k. hihi thanks. :)

    ReplyDelete
  2. masyaALLAh..alhamdulillah ...diriku baru je kesedaran rupanya dinobat sebagai pemenang segmen blogger femes-mialiana.


    tenkiu very2 much mia!

    selamat hari raya maaf zahir batin;)

    ReplyDelete
  3. tahniah juga pada pemenang segmen ni , pretty cosmos.

    terima kasih pada semua yg ucapkajn tahniah pada ena

    ReplyDelete
  4. entry khas buat Mia Liana--> http://www.aeinnamusa.com/2015/07/menang-segmen-di-blog-femes-terima.html

    tenkiuu dear!

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia.....tahniah buat mereka...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.