Aktiviti Sofea Semalam

Saturday, September 5, 2015

Aktiviti Sofea Semalam


Hmmm... inilah hasil aktiviti Sofea semalam. Taburkan biji-biji halus yang berwarna ini kat lukisan kartun Dora Explorer. Kena buat dengan teliti sebab kena buat part by part. Sofea tabur bijian halus berwarna ini dan ratakan dengan berus water color sehingga sekata dan melekat. Kekok juga dia nak buat memandangkan ini adalah kali pertama Sofea cuba kaedah macam ini.

Dan inilah hasilnya....


Tidak boleh buka kipas, nanti berterbangan satu lantai.

sukanya Sofea bila dah siap...


Sedang berlangsung sekarang :

Klik SINI untuk join.
Tamat pada 11.59mlm 7/9/2015.

8 comments:

  1. akhirnya kak mia update jgk blog hari ni.
    hihihi.
    kreatif sofea tabur bijian kat dora

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi... update blog backdated.. malam je baru sempat...

      Delete
  2. Wahh...comelnya kak mia...pandainya sofea buat...

    ReplyDelete
  3. wahh dora..xpe, lepas ni buat lagi cantik :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.