Carta Pengkomen Tegar 2015

Saturday, February 27, 2016

Carta Pengkomen Tegar 2015




Di tengah-tengah malam ini Mia nak umumkan Carta Pengkomen Tegar bagi tahun 2015 blog Mialiana.com. Memang tegar betul mereka ini dan merupakan pengunjung setia blog. Mia rasa sangat touching ni.

Kemuncak bagi Carta Pengkomen Tegar Bulanan di Tahun 2015. Jom kita tengok siapakah yang tersenarai.... jeng.. jeng.. jeng..


Carta Top 20 Pengkomen Tegar 2015


No 1 - Azhafizah Md Nor (624 komen)


No 2 - Mas Zull (599 komen)


No 3 - Maria Firdz (391 komen)


No 4 - Mardiah Diana (250 komen)


No 5 - Cikgu Norazimah (229 komen)


No 6 - Asha Lya (217 komen)



No 7 - Etuza (168 komen)


No 8 - The Kehalusan Kelembutan (166 komen)


No 9 - Nurzakiah Hanum (140 komen)


No 10 - Izzeyda (138 komen)


No 11 - AizaMia3 (118 komen)


No 12 - Aqilah Azmi (115 komen)


No 13 - Puan Wawa (110 komen)

No 14 - Perdu Cinta (109 komen)

No 15 - Rosmiza Ali (93 komen)


No 16 - Mama Amir (88 komen)


No 17 - Normi Nieza (79 komen)


No 18 - Nurul Aqidah Azahar (67 komen)


No 19 - Ms KejuPenyet (67 komen)

No 20 - Yang Baik (43 komen)

Tahniah kepada semua yang tersenarai di atas. Bukan senang nama nak naik ni. Yang terbaik daripada terbaik. Terima kasih tidak terhingga dari Mia.

Sebagai tanda penghargaan daripada Mia. Top 5 Pengkomen Tegar 2015 akan dimasukkan ke dalam bloglist Mia selama setahun. 

Top 10 Pengkomen Tegar 2015  akan menerima sedikit cederahati dari Mia. Kisah cenderahati yang Mia beli ada di SINI. Sila berikan butiran berikut ke inbox fanpage Mialiana.com di SINI.

Nama Penuh:
Alamat Lengkap:
No Handphone :


hmmm... selesai juga publish entri ni... weeee...

26 comments:

  1. Eh qila tersenarai jgk la hhihihi. Eh kak mia semua ke top 10 je yg kena pm ihihihi. <3 congratulations anyway! Inshaallah I'll support uuuu for upcoming years wuhuw!

    ReplyDelete
    Replies
    1. top 10 saja... hihihi.. kak mia dah betulkan ayat. thanks qila..

      Delete
  2. Salam kak mia. Alhamdulillah tetsenarai jugak. Rasa tahun lepas hujung tahun BARU aktif berblog. Apapun terima kasih kak mia. Dan tahniah semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perghhhh hebatlah akak berjaya jd pengomen tegar di blog kak mia. Tahniah sebab menang :D * tumpang bahagia. Hehehe*

      Delete
  3. assalamualaikum mia...alhamdullilah ada juga mama tersenarai dlm carta pengomen di blog mia...mekacaih mia...tahniah juga pd semua yg tersenarai di atas...:)

    ReplyDelete
  4. Wslm... Terima kasih kak mia atas penghargaan... Nanti saya PM ya..

    ReplyDelete
  5. Salam singgah pagi minggu kak mia....Alhamdulillah masih ada dalam senarai pengkomen tegar utk tahun 2015.....terima kasih kak mia dan tahniah untuk semua yang tersenarai...

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah..cik nor msk senarai jgk..thanks kak mia..:)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, tak sangka nama Eyda nak masuk dalam carta Mia.. Eyda dah PM Mia.. thanks informkan Eyda mengenainya..

    ReplyDelete
  8. Waa.. 600++ terbaik la xD Tahniah ya semua :D

    ReplyDelete
  9. eh, cn ada lagi la, rasanya dah lama tak mengomen kt blog kak mia ni, thanks ye

    ReplyDelete
  10. Baru smpt bw cne..thnks kak mia n tahniah smua

    ReplyDelete
  11. eh eh... blog YB pun terselit juga.... terima kasih Mia.

    ReplyDelete
  12. Tahniah buat semua dan tahniah buat yang menang.. ;)

    ReplyDelete
  13. tahniahhh semua..nk gigih komen jugak nih hehe

    ReplyDelete
  14. Semua blogger tu memang pengebomm tegar kan..

    ReplyDelete
  15. Pergh!! Tahniah diucapkan pada semua yang tersenarai..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.