Cenderahati Top 10 Pengkomen Tegar 2015

Friday, February 26, 2016

Cenderahati Top 10 Pengkomen Tegar 2015


Hmmm... Mia hampir siap dalam menyediakan entri Carta Pengkomen Tegar 2015. Bakal diumumkan esok. Harap bersabar.

Nak beritahu, Mia dah pilih cenderahati untuk Top 10 Pengkomen Tegar 2015 sebagai buah tangan dari Mia. Semalam Mia dah shopping secara online 10 unit mouse yang comel ini siap dengan mouse mat.

5 unit mouse colour hijau + hitam

3 unit mouse colour putih + biru

2 unit mouse colour putih + kuning oren

Macam mana? Sweet tak pilihan Mia ni? Mia suka design mouse ni. Tak sabar nak tunggu minggu depan semua mouse ni sampai. Teruja sangat....

kali pertama pandang terus terpikat... 

22 comments:

  1. assalamualaikum mia...wah !! cantik color hijau tu semua menarik...

    ReplyDelete
  2. wah... cantik. Untunglah sapa yang dapat tu..

    ReplyDelete
  3. cantiknya
    tahniah kepada bakal pengomen tegar 2015 :)

    ReplyDelete
  4. suka biru putih tu. kalau hijau tu + putih, sya suka hijau lg. hehehe

    ReplyDelete
  5. Comel sangat...dari sisi bentuk shark...sekali pandang itu yang terlintas dihati...bila baca tetikus rupanya..

    ReplyDelete
  6. Cantik !!! Menarik .. Beruntunglah siapa yg dapat hadiah comeel dr kak mia :D

    ReplyDelete
  7. Salam singgah sini kak mia....comelnya mouse tu kak mia...Tahniah kepada semua yang bakal memilikinya....

    ReplyDelete
  8. comel dan cantik mouse tuh.. alhamdulilah ada rezeki dari Mia.. baru berhajat nak cari mouse + mouse mat.. terima kasih Mia..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah dapat satu..terima kasih Kak Mia.

    ReplyDelete
  10. Alahai.. Comeinya mouse tu... Terima kasih kak mia..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.