Lelaki vs Perempuan Kalau Marah

Saturday, February 6, 2016

Lelaki vs Perempuan Kalau Marah



Lelaki kalau marah,
paling lama 2-3 jam
dia dah boleh stay cool
dan lupa semua.

Perempuan kalau marah,
tahap memori dia lebih 8GB.
Apa yang orang buat 
kat dia 10 tahun lepas,
dia boleh ungkit balik.

jangan cari pasal dan buat perempuan marah...

10 comments:

  1. salam kak mia! hahah perempuan memang cenggitu, padahal kerongsang letak mana tak ingat kihkihihk XD

    ReplyDelete
  2. kihkih betul lah tu. girls do remember details. everything!!! hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. dengan memori itulah... kita bina kehidupan yang akan datang...

      Delete
  3. assalamualaikum mia...yer betul tu...:)

    ReplyDelete
  4. macam betul ja tu, etuza paling cepat reda..tak ada maknanya di panjang kan bahaya tu kan mia..sedangkan lidah lagi tergigit

    ReplyDelete
  5. Haha . kadang tu saya sendiri bila marah 30minit lepas tu boleh lupa yg tadi baru marah dia . kihkih . kalau kes ingat detail ni just bila someone tu cakap benda yg 'mean' yg kadang tu dia sendiri tak sedar tapi benda tu la yg akan diingat sampai ke tua . huhu

    The Talking Diary

    ReplyDelete
  6. Haha... Tau takpe... Kadang lelaki tak faham juga...

    ReplyDelete
  7. adoi... seboleh-bolehnya nak elak marah2 nie... tak elok

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.