Segmen Nak URL Blog #25 Mialiana.com

Monday, August 29, 2016

Segmen Nak URL Blog #25 Mialiana.com



Masa untuk bersegmen. Dah ke siri #25 dah Segmen Nak URL Mia ni dan kali ni untuk bulan Ogos 2016 punya. Segmen ini tersangatlah simple dan senang sangat nak join. Bagi link url blog anda saja. Tak perlu susah-payah buat entri.

Blogger newbie atau yang lama... semua boleh join ya. Amat-amat dialu-alukan Tak perlu nak malu-malu... Ketengahkan blog anda.

Motif utama untuk memudahkan Mia blogwalking di samping menjadi platform buat blogger-blogger mengenali di antara satu sama lain. Yang dah kenal dirapatkan. Yang belum kenal dikenalkan.

Senang saja nak join. Hanya perlu tinggalkan url blog anda di ruang komen entri ini. Segmen ini bermula sekarang dan akan tamat pada jam 11.59 malam Rabu 31 Ogos 2016 (3 hari sahaja).

jom join........ (^_^)

39 comments:

  1. www.kisahsidairy.com
    salam singgah blog akak...nanti nak blogwalking jugak...

    ReplyDelete
  2. Yui sggh sni..

    http://nusha1706.blogspot.com

    Salam kenal semua =)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.. Salam ukhuwah daripada saya..

    http://starlavenderluna.blogspot.my

    ReplyDelete
  4. Salam Kak Mia, Cik Mimie join ye..

    http://norshamimi.blogspot.my :)

    ReplyDelete
  5. join :D

    http://hafizzulkafly.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. http://inikisahtia.blogspot.com/

    terima kasih Mia :)

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum... kak mialiana,

    nie link mselim3
    http://mselim3.blogspot.my

    mselim3

    pls: datang support kekawan punyer segmen... Insaallah.

    ReplyDelete
  8. salam

    mohon join

    http://notamengajarbelajar.blogspot.my/

    ReplyDelete
  9. nak juga.. assalamualaikum kak mia..")

    http://vitaminwawa.blogspot.my/

    ReplyDelete
  10. saya join ye, http://21clues.blogspot.com/

    btw kak Mia saya rasa akak tersalah tulis '31 Julai' lah. Supposed to be '31 Ogos' kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah la... baru kak mia perasan. ni dah betulkn... tq ya hidayah..

      Delete
  11. Assalammualaikum... singgah disini
    saya nak joint jugak..

    http://diarysofzulnas.blogspot.my/

    ReplyDelete
  12. jemput singgah ye kak

    https://myafarisha.blogspot.my/

    ReplyDelete
  13. jemput singgah kak

    https://myafarisha.blogspot.my/

    ReplyDelete
  14. Rajin betul dia buat segmen :D

    http://minimeyra.blogspot.my/

    ReplyDelete
  15. Assallammuallaikum..salam ukhuwah Mia
    http://goo.gl/EZbvmJ

    ReplyDelete
  16. Assalam Kak Mialiana..saya nak join

    http://www.hairanblog.com/

    ReplyDelete
  17. http://www.ayuinsyirah.my/

    ayu join ye kak mia..

    ReplyDelete
  18. dah lama tak joinn, nak joinn..

    http://nonasani.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. as salam. YB nak join juga neh

    http://yangbaik.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. Join!

    Jemput singgah =)

    http://masturanasarudin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. Join..moga ramai kenalan blogger
    http://madey09.blogspot.my/

    ReplyDelete
  22. Singgah lawat kak mia :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum,

    http://wanaseoby.com/ :)

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum. Abam Kie nak join sama. tq.

    www.zukidin.com

    ReplyDelete
  25. assalamualaikum mia...x dpt join lg...;)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.