Penukaran Tarikh Pengumuman Pemenang Giveaway 3D Gold StemCell Serum

Friday, November 4, 2016

Penukaran Tarikh Pengumuman Pemenang Giveaway 3D Gold StemCell Serum


Untuk makluman semua, pihak My Beauty Herbs ingin menukar tarikh pengumuman pemenang pada hari Isnin 7 November 2016 berikutan untuk memberi peluang pada 3 orang blogger yang belum menghantar entri review. Sepatutnya pengumuman pemenang dijadualkan pada hari ini. 


Jom Baca Review Mereka :-
NorNazliana CikguNorazimah MarMansor AynoraNur HafizaAizZawa Azhafizah Nieyl CikAsh MamaDarwiish ZazaIman MasZull NonaQiyah DedeqDeWishes RosReeza MariaFirdz IzzatiSuhaide TenkuButang EintanNurfuzie BusyraTakiyudin AshaLya SuriaAmanda NormiNieza KisahSiDiary JuliaJamaludin MaisarahSidi MimiAzirah HazrinaHalim MommyFiqa NurRaihanah AkifImtiyaz RosmizaAli IeyzartdSyahieyr MiezaSuhaini IzyanCinnamon AyuInsyirah NoorAtikahRamli SallySamsaiman

Mia dah beberapa kali follow up. Macam ni lah adat buat giveaway produk, tak semua akan hantar entri review. Namun begitu, keputusan pemenang tetap akan diumumkan pada Isnin depan. Good luck..

 sabar ya... nanti kita tahu siapakah yang akan berjaya...

18 comments:

  1. Jemput join kak mia

    http://www.aerillhassan.com/2016/11/pencarian-bloglist-november-december.html

    ReplyDelete
  2. Nanti saya baca ni.

    Tak melawat blog saya lagi ke.

    ReplyDelete
  3. Goodluck semuaaaaaaaaaa.......... best best review semua, suka baca perubahan yang dialami.. ade yg berbeza, ade yg sama...kan...

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah....tak sabar nak tau siapa yang menang....

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia...semoga berjaya pd semua peserta...:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.