Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs : Review Produk

Tuesday, October 11, 2016

Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs : Review Produk



Wahh.... sekarang dah masuk fasa untuk mencuba produk 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs beserta treatment cream dan seterusnya membuat entri review produk ini. Tentu kita tidak sabar untuk melihat hasilnya. Sesi meng"hot"kan muka dengan produk yang awesome ini.

Terima kasih diucapkan kepada My Beauty Herbs yang telah menganjurkan giveaway ini di blog Mia. Diharap semua 40 orang blogger dapat menyiapkan tugasan entri review di dalam tempoh masa yang ditetapkan. Sekiranya ada masalah, sila hubungi Mia dengan segera.

Apa-apa pun.. selamat berusaha untuk merangkul hadiah-hadiah menarik yang ditawarkan!

Untuk mengetahui secara lanjut perjalanan giveaway ini sila rujuk entri Preview dan Hadiah Giveaway di SINI.

Syarat-syarat Entri Review :
  1. Bermula dari saat ini sehingga 11.59 malam 31 Oktober 2016.
  2. Peserta terdiri daripada 40 orang blogger yang berjaya di SINI.
  3. Pengguna dikehendaki menggunakan produk 3D GOLD STEMCELL SERUM sahaja.
  4. Buat entri review berdasarkan pengalaman pengguna.
  5. Tajuk entri adalah bebas tetapi wajib ada 3D GOLD STEMCELL SERUM DARI MY BEAUTY HERBS
  6. Masukkan gambar muka "sebelum" dan "selepas" penggunaan 3D Gold Stemcell Serum (nota : tambahan gambar personal "selepas" bersama produk 3D Gold Stemcell Serum dan gambar tidak kecil)
  7. Entri entri review berdasarkan pengalaman pengguna dan hasil penggunaan 3D Gold Stemcell Serum sahaja dan masukkan semua keyword yang disenaraikan di bawah :
    1. Cara hilangkan parut hitam
    2. Cara nak hilangkan jeragat
    3. Kecutkan jerawat
    4. Nak kulit flawless
    5. Dapatkan kulit tona sekata
    6. Kecilkan liang pori
    7. Petua kulit flawless
    8. Cara melembapkan kulit muka
    9. Anjalkan kulit muka
    10. Kawal minyak muka
    11. Cerahkan kulit wajah
    12. Tegangkan kulit muka yang menggeleber
    13. Hilangkan gelap bawah mata
    14. Melindungi kulit dari sinaran UV
    15. Cara hilangkan garis halus dan kedutan muka
  8. Entri review hendaklah dikarang sendiri dan melebihi 250 patah perkataan.
  9. Di akhir entri review, sila masukkan coding berikut :
  10. Entri review perlu di share di facebook personal dan instagram (public setting) dengan hashtag #3dgoldstemcellserum #mybeautyherbs #mbh #feeyaiskandar #feeyaiskandarlovers #pemborong #pengedar #serum
  11. Sila hantar url entri review di ruangan komen entri ini sebelum 11.59 malam 31 Oktober 2016
** sekiranya ada blogger yang belum terima lagi produk ini, sila maklumkan Mia dengan segera. tq.

semoga berjaya!




Senarai Entri Review

  1. http://adna2029.blogspot.my/2016/10/wajahku-kembali-ceria-dengan-3d-gold.html
  2. http://www.cekgunorazimah.com/2016/10/3d-gold-stemcell-serum-dari-my-beauty.html
  3. https://jnjikita.blogspot.my/2016/10/tampil-berseri-dengan-3d-gold-stemcell.html
  4. http://www.aynorablogs.com/2016/10/pengalaman-3-minggu-bersama-3d-gold.html
  5. http://ourmemoria.blogspot.my/2016/10/wajah-menawan-dengan-3d-gold-stemcell.html
  6. http://www.azhafizah.com/2016/10/rawat-kulit-muka-dengan-3d-gold.html
  7. http://seindahcerita.blogspot.my/2016/10/3d-gold-stemcell-serum-my-beauty-herbs.html
  8. https://cikash.blogspot.com/2016/10/3d-gold-stemcell-serum-dari-my-beauty.html
  9. http://www.mamadarwiish.com/2016/10/3d-gold-stemcell-serum-dari-my-beauty.html
  10. http://www.zazaiman.com/2016/10/kulit-kekal-berseri-dengan-3d-gold.html
  11. http://maszull.blogspot.com/2016/10/wajah-lebih-muda-dengan-3d-gold.html
  12. http://nonasani.blogspot.my/2016/10/kulit-sihat-bersama-3d-gold-stemcell.html
  13. http://najihah90.blogspot.my/2016/10/muka-jadi-lain-dengan-3d-gold-stemcell.html
  14. http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.my/2016/10/3d-gold-stemcell-serum-dari-my-beauty.html
  15. http://www.mariafirdz.com/2016/10/wajah-kusam-kembali-berseri-dengan-3d.html
  16. http://www.izzatisuhaide.com/2016/10/hilangkan-jerawat-dengan-3d-gold-stemcell-serum-dari-my-beauty-herbs.html
  17. http://www.tengkubutang.com/2016/10/eyebag-berkurangan-kulit-wajah-makin.html
  18. http://www.nurfuzie.com/2016/10/3d-gold-stemcell-serum-by-my-beauty.html
  19. http://www.busyratakiyudin.com/2016/10/berseri-seri-bersama-3d-gold-stemcell.html
  20. http://blogashalya.blogspot.my/2016/10/kembalikan-wajah-anggun-mempesona.html
  21. http://www.suriaamanda.com/2016/10/kekal-muda-dan-anggun-selamanya-dengan.html
  22. http://norminieza.blogspot.my/2016/10/apa-kelebihan-3d-gold-stemcell-serum.html
  23. http://www.kisahsidairy.com/2016/10/3d-gold-stemcell-serum-dari-my-beauty.html
  24. http://www.kasihjuju.com/2016/10/calit-calit-merecik-3d-gold-stemcell.html
  25. http://www.maisarahsidi.com/2016/10/3d-gold-stemcell-serum-dari-my-beauty-herbs-hilangkan-gelap-bawah-mata.html
  26. http://coratcoretpinkummi.blogspot.my/2016/10/wajah-kian-berseri-dan-tampil.html
  27. http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/10/say-no-to-jeragat-with-3d-gold-stemcell.html
  28. http://www.mommyfiqa.com/2016/10/kesan-pengunaan-3d-gold-stemcell-serum.html
  29. http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/10/3d-gold-stemcell-serum-france.html
  30. http://www.akifimtiyaz.com/2016/10/kulit-wajah-flawless-hanya-dengan-3d.html
  31. http://www.rosmizaali.com/2016/10/awet-muda-dengan-3d-gold-stemcell-serum.html
  32. http://ieyzartdsyahieyr92.blogspot.my/2016/10/review-3d-gold-stemcell-serum-dari-my.html
  33. http://kanvasdakwat.blogspot.my/2016/11/jerawat-kurang-selepas-menggunakan-3d-gold-stemcel-serum.html
  34. https://izyanyancinnamon.blogspot.my/2016/11/review-produk-3d-gold-stemcell-serum-my.html
  35. http://www.ayuinsyirah.my/2016/11/ayu-dan-bertambah-ayu-dengan-3d-gold.html
  36. http://www.nooratikahramli.com/2016/11/review-3d-gold-stemcell-serum-my-beauty.html
  37. http://www.sallysamsaiman.com/2016/11/kembali-muda-dengan-3d-gold-stemcell.html
  38. http://ftndiana.blogspot.com/2016/11/serikan-kulit-anda-dengan-3d-gold.html

64 comments:

  1. Tak sabar nak tengok entri review pulak hii, apapun tahniah diucapakam kepada semua

    ReplyDelete
  2. singgah baca syarat²...
    InsyaÁllah...masih menunggu sampai di tangan :)

    ReplyDelete
  3. Ibu belum guna lagi..nnt nak kena kejar dia!

    ReplyDelete
  4. noted.. tp produk belum sampai..tak sabar tunggu abam pos..hehe

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia..okay noted mekacih mia...:)

    ReplyDelete
  6. Semoga berjaya kepada yang review nanti...

    ReplyDelete
  7. sis, saya nampak 2 tarikh. nak ikut yang man 1 yek? yang atas 31 oktober. yang bawah 30 oktober

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak... sepatutnya 31 oktober... nanti kak mia betulkan..

      Delete
  8. done review
    http://adna2029.blogspot.my/2016/10/wajahku-kembali-ceria-dengan-3d-gold.html

    ReplyDelete
  9. done
    http://adna2029.blogspot.my/2016/10/wajahku-kembali-ceria-dengan-3d-gold.html

    ReplyDelete
  10. Done review : http://www.cekgunorazimah.com/2016/10/3d-gold-stemcell-serum-dari-my-beauty.html

    ReplyDelete
  11. as salam kak mia..done review..
    https://jnjikita.blogspot.my/2016/10/tampil-berseri-dengan-3d-gold-stemcell.html

    ReplyDelete
  12. Bismillah...submit review,
    http://www.aynorablogs.com/2016/10/pengalaman-3-minggu-bersama-3d-gold.html

    ReplyDelete
  13. kite review pakai seminggu dulu boleh tak? :)
    http://ftndiana.blogspot.com/2016/10/parcel-dari-my-beauty-herbs-dah-sampai.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok..

      tapi penilaian hanya dibuat pada entri review yg mengikut syarat2 di atas.

      fatin nnti hantar entri reviewnya sebelum 11.59mlm 31/10/2016

      Delete
    2. maaf ye kak sebab lewat

      http://ftndiana.blogspot.com/2016/11/serikan-kulit-anda-dengan-3d-gold.html

      Delete
  14. Bismillah.. semoga ada rezeki pada hari Jumaat ini.. http://ourmemoria.blogspot.my/2016/10/wajah-menawan-dengan-3d-gold-stemcell.html

    ReplyDelete
  15. Done review

    http://www.azhafizah.com/2016/10/rawat-kulit-muka-dengan-3d-gold.html

    ReplyDelete
  16. tahniah smua.. kita ketinggalan lah pulak GA ni huhu

    ReplyDelete
  17. Nieyl submit review..

    http://seindahcerita.blogspot.my/2016/10/3d-gold-stemcell-serum-my-beauty-herbs.html

    ReplyDelete
  18. done review https://cikash.blogspot.com/2016/10/3d-gold-stemcell-serum-dari-my-beauty.html

    ReplyDelete
  19. Jemput baca :)

    www.mamadarwiish.com/2016/10/3d-gold-stemcell-serum-dari-my-beauty.html?m=0

    ReplyDelete
  20. www.mamadarwiish.com/2016/10/3d-gold-stemcell-serum-dari-my-beauty.html?m=0

    ReplyDelete
  21. salam kak.. entri zaza

    http://www.zazaiman.com/2016/10/kulit-kekal-berseri-dengan-3d-gold.html

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  22. assalamualaikum mia...done post entri di sini...

    http://maszull.blogspot.com/2016/10/wajah-lebih-muda-dengan-3d-gold.html

    ReplyDelete
  23. http://nonasani.blogspot.my/2016/10/kulit-sihat-bersama-3d-gold-stemcell.html

    Done tauu, goodluck semuaaaaaaaaaaaaa~

    kat fb pun dah post and tag, semua words, saya guna...........

    sekian

    ReplyDelete
  24. BISMILLAH .. DONE KAK :)

    http://najihah90.blogspot.my/2016/10/muka-jadi-lain-dengan-3d-gold-stemcell.html

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum kak Mia. INi entry Rose yer.

    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.my/2016/10/3d-gold-stemcell-serum-dari-my-beauty.html

    ReplyDelete
  26. Done review... Cuba utk review walaupun tak penuhi syarat...

    Cuma perkongsian pengalaman yang sebenarnya hasil pemakaian serum ini...

    http://www.mariafirdz.com/2016/10/wajah-kusam-kembali-berseri-dengan-3d.html

    ReplyDelete
  27. salam kak mia. done review. :)

    http://www.izzatisuhaide.com/2016/10/hilangkan-jerawat-dengan-3d-gold-stemcell-serum-dari-my-beauty-herbs.html

    ReplyDelete
  28. TENGKUBUTANG SUBMIT REVIEW.. Bismillahirrahmanirrahim..
    http://www.tengkubutang.com/2016/10/eyebag-berkurangan-kulit-wajah-makin.html

    ReplyDelete
  29. done review
    http://www.nurfuzie.com/2016/10/3d-gold-stemcell-serum-by-my-beauty.html

    ReplyDelete
  30. selesai review serum gold.. :)

    http://www.busyratakiyudin.com/2016/10/berseri-seri-bersama-3d-gold-stemcell.html

    ReplyDelete
  31. Done http://blogashalya.blogspot.my/2016/10/kembalikan-wajah-anggun-mempesona.html...thnks kak kak mia, maaf lewat hntr

    ReplyDelete
  32. http://norminieza.blogspot.my/2016/10/apa-kelebihan-3d-gold-stemcell-serum.html

    Done..:)

    ReplyDelete
  33. done review
    http://www.kisahsidairy.com/2016/10/3d-gold-stemcell-serum-dari-my-beauty.html

    ReplyDelete
  34. done sis :)

    http://www.kasihjuju.com/2016/10/calit-calit-merecik-3d-gold-stemcell.html

    ReplyDelete
  35. assalamualaikum kak mia. done review

    http://www.maisarahsidi.com/2016/10/3d-gold-stemcell-serum-dari-my-beauty-herbs-hilangkan-gelap-bawah-mata.html

    ReplyDelete
  36. Salam kak mia

    Done review

    http://coratcoretpinkummi.blogspot.my/2016/10/wajah-kian-berseri-dan-tampil.html?m=1

    ReplyDelete
  37. done

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/10/say-no-to-jeragat-with-3d-gold-stemcell.html

    :) :)

    ReplyDelete
  38. http://www.mommyfiqa.com/2016/10/kesan-pengunaan-3d-gold-stemcell-serum.html

    ReplyDelete
  39. Done review kak...

    http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/10/3d-gold-stemcell-serum-france.html

    ReplyDelete
  40. Salam Sis..Ok Done
    2016/10/kulit-wajah-flawless-hanya-dengan-3d.html

    ReplyDelete
  41. Assalamualaikum kak Mia.. Done!

    http://www.rosmizaali.com/2016/10/awet-muda-dengan-3d-gold-stemcell-serum.html?m=0

    ReplyDelete
  42. Salam, berjaya juga buat review ini..

    http://ieyzartdsyahieyr92.blogspot.my/2016/10/review-3d-gold-stemcell-serum-dari-my.html

    ReplyDelete
  43. http://kanvasdakwat.blogspot.my/2016/11/jerawat-kurang-selepas-menggunakan-3d-gold-stemcel-serum.html

    ReplyDelete
  44. https://izyanyancinnamon.blogspot.my/2016/11/review-produk-3d-gold-stemcell-serum-my.html

    ReplyDelete
  45. sorry kak mia diatas kelambatan hantar entry..

    http://www.ayuinsyirah.my/2016/11/ayu-dan-bertambah-ayu-dengan-3d-gold.html

    ReplyDelete
  46. http://www.nooratikahramli.com/2016/11/review-3d-gold-stemcell-serum-my-beauty.html

    ReplyDelete
  47. http://www.sallysamsaiman.com/2016/11/kembali-muda-dengan-3d-gold-stemcell.html

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.