Senarai URL Blog #28

Thursday, February 23, 2017

Senarai URL Blog #28



Berakhirlah sudah Segmen Nak URL Blog #28 di blog ini yang telah berlangsung selama 5 hari dari 18 hingga 22 Februari 2017. Pencarian dibuat di entri SINI. Alhamdulillah.... Mia dapat kumpulkan sebanyak 51 url blog dalam siri segmen ini. Ribuan terima kasih diucapkan buat semua yang sudi tinggal link blog anda untuk segmen simple ini. 

Seperti biasa selepas Mia selesai blogwalking ke semua blog, Mia akan pilih 2 blog untuk jadi penghias bloglist Mia sehingga ke segmen ini seterusnya. Pemilihan dibuat melalui random.org.. Hmmm... dapat juga Mia kenal-kenal dengan blogger yang aktif awal tahun ini.


Senarai URL Blog #28

  1. http://www.zukidin.com
  2. http://www.syahidahfadilah.com
  3. http://darihatimissmulan.blogspot.my
  4. http://mummysupplementshop.blogspot.my
  5. http://bajetciputselerabesar.blogspot.com
  6. http://www.arzmoha.com
  7. http://mulan-sahbanu.blogspot.my
  8. http://solehahgirlz.blogspot.my
  9. https://belogsjm.blogspot.my
  10. http://www.naniena.com
  11. http://masturanasarudin.blogspot.com
  12. http://anothersyed.blogspot.my
  13. http://ziraamani.blogspot.com
  14. http://cikcappuccinolatte.blogspot.my
  15. http://www.mypendidikan.com
  16. http://kimchaa.blogspot.my
  17. http://www.uyulrosli.com
  18. http://www.sayaiday.com
  19. http://thezafirahnazri.blogspot.my
  20. http://husnazahidi.blogspot.com
  21. http://diariasma.blogspot.com
  22. http://shalmilanadya.blogspot.my
  23. http://diarimommymuhaimin.blogspot.com
  24. http://maszull.blogspot.my
  25. http://aennathirah.blogspot.my
  26. http://akukaudansesuatu.blogspot.com
  27. http://ladyinredplanner.blogspot.my
  28. http://kisahrembulan.blogspot.my
  29. http://colouroflifek.blogspot.com
  30. http://dhia-manja.blogspot.my
  31. http://www.aerillhassan.com
  32. http://mselim3.blogspot.my
  33. http://www.kisahsidairy.com
  34. http://jnjikita.blogspot.my
  35. http://budakbuzy.blogspot.com
  36. http://permatabiru0310.blogspot.my
  37. https://zaffypunyablog.wordpress.com
  38. http://puankuci.blogspot.my
  39. http://ucingkadayan.blogspot.com
  40. http://www.kakgojes.com
  41. http://myalycia.blogspot.my
  42. http://aizamia3.blogspot.my
  43. http://reenakamarudin7.blogspot.com
  44. https://mimirheem.blogspot.com - tidak boleh buka
  45. http://nonasani.blogspot.my
  46. http://acikwatie.blogspot.my
  47. http://maqnienurseri.blogspot.com
  48. http://ape-kinah.blogspot.my
  49. http://inikisahtia.blogspot.my
  50. https://ariazir.blogspot.my
  51. http://mohamadsolehin.blogspot.my

Mia selesai blogwalking pada 27/2/2017

** jom kita serbu blog mereka ni ramai-ramai..... (^_^)

23 comments:

  1. As salam Mia. Rasanya abam kie ada tinggalkan link tempohari tapi kenapa tiada dlm senarai? sob...sob..sob...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam abe kie... minta maaf sangat2. mia tak perasan masa copy tadi. ni mia dah betulkan.... tq tegur mia.

      Delete
  2. 51 pun ramai jgk tue ..ada jgk yg selalu singgah kt blog diorang..ada yg bru nk singgah knal blogger2 baru

    ReplyDelete
  3. Alamak.
    Terlepaslah pulak. Gud luck semua.

    ReplyDelete
  4. ALAMAK...TERLEWAT SUDAH...LAMA SUNGGUH TAK SINGGAH BLOG MIA LIANA NI...BERKURUN RASANYA...

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia....jom2 kita blogwalking...

    ReplyDelete
  6. tahniah...nti nk jln2 umah dia org la...hehe

    ReplyDelete
  7. No. 42.. walau jauh dari yang pertama tapi akan kucuba perlahan2 utk blogwalking.

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia...ramai juga ni...jom2 blogwalking...;)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah sis...tam sempat nak join...

    ReplyDelete
  10. No 5 lapor diri. Hari tu tgk blog Ana takde. Alhamdulillah ada dah 😘

    ReplyDelete
  11. Tahniah sebab dapat kumpulkan ramai blogger untuk segmen kali ni😍

    ReplyDelete
  12. ramainya..saya no 28..heheheh..thanks mia sbb anjurkan segmen ni.. :)

    ReplyDelete
  13. no 38 melapor diri di sini.. tq babe.

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters March 2017