Beli Purse Baru Kat LAZADA

Thursday, March 16, 2017

Beli Purse Baru Kat LAZADA


Birds Clutch Wallet Leather Case Long Zip Button Card Purse Handbag Hot Pink. Punyalah panjang betul nama purse baru Mia ni. Itulah nama yang tertera masa Mia beli purse kat LAZADA secara online. Guna aplikasi mobile LAZADA di handphone. Lama juga memilih dan belek, hampir 3 hari baru buat keputusan. Terpaksa beli sebab purse lama dah uzur sangat.


Inilah rupanya. Bila sampai saja kat ofis, Mia cepat-cepat buka dan terus guna. Walaupun tidak semahal purse lama, tapi jadilah kan, buat letak duit ringgit, duit syiling dan kad bank. Warnanya hot pink tu color favourite Mia.

Kalau nak shopping kat luar, makan masa juga sebab Mia ni jenis yang teliti. Akan pergi ke beberapa kedai dalam beberapa shopping complex. Silap-silap seminggu baru dapat beli.


Screen shot dari aplikasi mobile LAZADA. 


Purse lama jenama Bonia guna sejak tahun 2007 sampai sekarang. Uzur sangat dan dah tak boleh digunakan lagi. Lama juga dah 10 tahun baru nak tukar. Sayang sangat kat purse ni.

** dah namanya wanita...  shopping online the best choice..

19 comments:

  1. SELALU JUGAK GUNA LAZADA UNTUK BELI BARANG...SO FAR OKAYLAH..SERVIS YANG CEPAT...

    ReplyDelete
  2. cantiklah Mia..suka kaler dia.feminin sangat.

    ReplyDelete
  3. wahhh cantiknya purse. uyul baru beli sling beg dari lazada.

    JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  4. teringin jugak nak beli2 ni... tp byk x bekenan.. bekenan dkt awek yg jual purse ja. ;p

    ReplyDelete
  5. Sweetnye warna pink purse Mia. Comel pulak tu.

    ReplyDelete
  6. waww..cantikknya.. my fav colour.. blue pink top..

    ReplyDelete
  7. Cantik,, kak mia,, hari tu saya dok aim gak purse ni,,tapi kenan kat softpink
    JanjiKita

    ReplyDelete
  8. cutenya color pink+blue wallet mia:)

    ReplyDelete
  9. hikhik klasiknya dompet lama kak mia! yang lama tu jugak paling banyak berjasa kankan hehe

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum mia...wah !! cantik color purse ni ...

    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  11. lama tu bertahan pakai purse 10tahun..btw, cun sgt baru tu pinky lagi..
    - Hernee Nazir -

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters March 2017