image gkerjaya.com | Website Jawatan Kosong Terkini Kerajaan Dan Swasta - Mia Liana

Friday, April 28, 2017

# Community

gkerjaya.com | Website Jawatan Kosong Terkini Kerajaan Dan Swasta


Memandangkan Mia sentiasa mencari kerja jawatan kosong untuk kenaikan ke pegawai teknologi maklumat gred F41 di agensi kerajaan lain, walaupun masih tidak berjaya lagi, Mia tetap usaha. 

Makanya Mia nak kongsikan di sini, ada satu website jawatan kosong terkini kerajaan dan swasta yang menarik.

Nak tahu apa dia? Jom baca...

Jawatan Kosong Terkini Kerajaan dan Swasta


Kepada mereka yang sedang mencari jawatan kerja kosong kerajaan atau pun swasta,  Mia rasa anda wajib follow laman web gkerjaya.com. 
  • Mereka yang sedang mencari jawatan kosong 
  • Mereka yang ingin tukar kerjaya kepada lebih baik 
  • Mereka yang baru habis spm/ diploma/ ijazah/ phd dan lain-lain 

Yang bestnya ada pelbagai tips-tips kerjaya diberikan antaranya  :-
  • Panduan bina kabel dalam linkedin 
  • Panduan permohonan kerja melalui email
  • Panduan mohon kerja melalui SPA dengan betul 
  • Panduan Mohon jawatan kosong di Jobstreet dengan betul 
  • Tips Penulisan resume dan lain-lain lagi. 

Hmmmm... bagusnya siap ada tips lagi. Bolehlah Mia rujuk untuk penambahbaikan semasa memohon jawatan kosong selepas ini.

Tak rugi kalau selalu layari website ini untuk tengok iklan jawatan kosong terkini di SINI.

** sekadar perkongsian yang boleh dimanfaatkan oleh pengunjung blog ini....

5 comments:

  1. Replies
    1. yuppp... moga mereka dapat kerja nanti..

      Delete
  2. Tq 4 sharing👍 dh kena mula mengintai kje2 kosong nie..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...gud info ni...mama share kat blog boleh x mia...hari tu terlepas entri ni sbb x sihat...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete