image Anasia Cafe Dibuka Berhadapan Terminal Bas Pontian - Mia Liana

Monday, May 22, 2017

# Travelling Matters

Anasia Cafe Dibuka Berhadapan Terminal Bas Pontian


Anasia Cafe sudah dibuka pada Mei 2017 bertempat di Pineapple Information Centre (PIC) berhadapan dengan Terminal Bas Pontian. Pelbagai juadah makanan yang disediakan untuk hidangan makan tengahari bermula dari 10.00 pagi hingga ke 6.00 petang.















Hmm.. kalau ada sesiapa bertandang ke bandar Pontian ni bolehlah singgah makan di sini, Anasia Cafe. Sedap makanannya. Ada nasi ambang dan nasi kerabu. Akan datang, bakal ada masakan panas.

** jalan-jalan cari makan...

12 comments:

  1. Salam Kak Mia,, sedapnya nasi ambang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... nasi ambang memang sedap.. macam-macam ada kat dalamnya...

      Delete
  2. Time cegini lah elok start berniaga, walaupun dlm ekonomi agak perit. Di blogspot blog pun boleh berniaga terus dgn paparkan produk dgn shopping cart dan send email order/paypal.

    So... sudah banyak kemudahan disediakan utk entrepreneur dgn modal yg sangat minima.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yupp betul tu... rugi pada yang berminat nak meniaga.. tak ambil peluang kemudahan yang disediakan...

      Delete
  3. assalamualaikum mia...bestnya jenjln sambil makan2...
    ** Mama Maszull**

    ReplyDelete