My Background 13

Hmmm.. dah tiba masa untuk tukar background template blog ni... Macam mana, suka tak? Kali ini Mia gunakan konsep warna coklat kuning keemasan untuk dipadankan dengan gambar di header. 


Mia memang suka gambar nature... especially gambar daun. Nampak abstrak dan unik. Gambar ini Mia ambil Google. Search guna keyword.. leaves wallpaper background. Ruangan tengah Mia edit sedikit, letak  layer warna putih supaya pengunjung boleh senang baca blog. Kalau tidak nampak tulisan, beritahu ya...


Header pula Mia pilih gambar kahwin Mia yang menggayakan baju tradisional orang Jawa. Jangan ketawa, tau! Mia tak ada bakat pun dalam modelling ini. 


Gambar di kotak shoutbox pula Mia tukar gambar Sofea sedang dengar lagu dalam headphone. Tak kuat bunyinya. Slow sahaja. Khusyuk betul Sofea bila dengar lagu. Suka Mia tengok gelagat dia.

Di kesempatan ini, Mia ingin mengucapkan selamat tahun baru 2011 kepada kawan-kawan yang sudi hadir bertandang ke blog Mia ini. Semoga tahun ini lebih baik dari tahun lepas.

Post a Comment

31 Comments

  1. cantiklah bckground baru kak mia =)

    ReplyDelete
  2. cantik warna background n daun2 tuh.. niceeeee

    ReplyDelete
  3. more exclusive and suitable with u header sis...:)

    sis...DONT BE LAZY GURLS... DO IT YOUR SELF... visit me

    ReplyDelete
  4. mmg abstrak...sis mmg sukakan design camtu kan..perasan jugak...apapun unik dan cantik1

    ReplyDelete
  5. sis..cantik la..pandai sis mix n match kan..
    yup..mmg ifa perasan sis suka nature nie..hee..

    ReplyDelete
  6. ahah cantik juga layout baru ni hehee

    ReplyDelete
  7. catekk template dan background bru!:D

    happy blogging then!

    ReplyDelete
  8. u look gorgeous kak mia..

    ReplyDelete
  9. @Miza Yusof terima kasih.. miza punya blog pun cantik juga...

    ReplyDelete
  10. @tenangsudey tu lah kadang orang tak perasan.. daun pun boleh jadi background..

    ReplyDelete