image Cute Bracelet Ultra Light Healthy Sport Wrist Watch - Special Giveaway - Mia Liana

Tuesday, 19 April 2011

# Advertorial

Cute Bracelet Ultra Light Healthy Sport Wrist Watch - Special Giveaway


Special Giveaway from BudgetGadgets.com


Latest Update on 4.05pm 21 April 2011 :
Open back again if reach 10,000 LIKES before CST 20:00 April 25th

We are going to giveaway another 1500 pcs free sport wrist watches to our facebook fans if our fans reach 10,000 before CST 20:00 April 20th, like us and share the freebie to your friends. We hope you will get the chance to get it. Come and join us before it is too late.

Let's join, click LIKE NOW! and REGISTER HERE!

Product Review
  • Silicone watches are made to give you a new colorful approach on your fashion
  • Light, will not hurt anyone when you playing sports and you still have the time
  • ATM water resistance, but not for diving,showing and so on
  • Design elasticity to fit any wrist
  • Minusion (above 1900ions/cc), far infrared ray (above 90%)
  • Good design award:2005 KIDP (korea instirute of design promotion)
  • High quality silicone rubber is no harm to skin
For more information, kindly CLICK HERE.


Update on 10.20am 20 April 2011

Update on 4.05pm 21 April 2011

Brought to you by :
BudgetGadgets.com


Like us on facebook: http://www.facebook.com/budgetgadgets
Follow us on twitter: http://www.twitter.com/budgetgadgets
Subscribe us on youtube: http://www.youtube.com/budgetgadgets


62 comments:

  1. uishhh tomelnye..... boleh pakai pi joging ni....

    ReplyDelete
  2. memang amat menarik sekali. cepat-cepat lah LIKE sebelum 20 April 2011 jam 8.00 malam waktu negeri China.

    ReplyDelete
  3. it is so adorable and unique. hoping that my dear readers will get this free watch by clicking LIKE before 8.00pm (China time) on 20 April 2011.

    ReplyDelete
  4. macam mana GA ni kak mia ? miza tak faham.

    ReplyDelete
  5. @Miza Yusof tak susah Miza. Miza cuma perlu klik LIKE fb page BudgetGadget tu.

    Akak ada buat LIKE NOW!. Klik je tu, pastu akan buka FB Page, Miza terus klik LIKE button. Mudah sahaja.

    Lepas tu, cuba buka website BudgetGadgets.com dan register. Letak address betul supaya nanti sampai.

    Kalau mencapai target 10,000 fans sebelum 8.00 malam waktu negeri China 20 April 2011, baru kita semua (1500 sahaja) boleh dapat jam ni free.

    Company ini dari China dan telah berminat untuk promosi produk di blog akak.

    ReplyDelete
  6. cute ar wrist watch tu Mia..untung sapa yg menang.. :)

    ReplyDelete
  7. @Miza Yusof Lupa pula hendak beritahu tadi. Kongsikan berita gembira ini kepada kawan-kawan yang lain.

    Mana tahu kita terpilih dan dalam golongan 1500 yang bertuah...

    ReplyDelete
  8. good luck..
    cam nak cuba juga la..

    ReplyDelete
  9. @Mia Liana

    okay. terima kasih kak mia. dah register :)

    ReplyDelete
  10. nak nak !! cane nak dapat ni ? muehehehe *tamak*

    ReplyDelete
  11. dah like dh kak mia. tq sbb promote! :)

    ReplyDelete
  12. thanx for invite me..hope we all lucky.. ;)

    ReplyDelete
  13. Mia pastu kena daftar kat sini yea
    http://www.budgetgadgets.com/create_account.php pastikan alamat anda betul.

    ReplyDelete
  14. maveles...tq...alamak kat negeri china skrg ni kul bpe ek?? smpat lg ker nak join ni...tungguu....sy join sikalang!!!

    ReplyDelete
  15. Masa di China tidak beza banyak. Masih sempat lagi.

    Selepas pukul 8.00 malam, terus cepat2 order guna coupon yang diberi.

    1500 terawal order, akan dapat jam ni free.

    ReplyDelete
  16. wah.. boleh bergaya masa main futsal dan jogging ni

    ReplyDelete
  17. kol 8 mlm waktu china tu kol bape kat msia ye? huhu..nak stanby ni...nanti leh x gtau sy tru fb? hihi Enazz Yusrin GoGeous... sy add fb awk :)

    ReplyDelete
  18. wah! bestnya bestnya. click like n register je ea?

    ReplyDelete
  19. macam mustahil nak menang je kak. huhuhu

    ReplyDelete
  20. smart ler jam ni.. pakai main futsal pon nmpak hot. hee

    ReplyDelete
  21. wah jam 8 ari ni kan sis.. nti nk try la..:)

    ReplyDelete
  22. wah sangat berminat..err dah masuk kul 8mlm waktu china ke? hehe neway,cikbelog join jugak.heeee

    ReplyDelete
  23. Thanks to all of you who support this giveaway. Unfortunately we can't make it. Still not reaching 10,000 LIKE for the FB page.

    Terima kasih kepada semua yang menyokong giveaway ini. Nampaknya kita tidak bernasib baik. Masih belum mencapai sasaran 10,000 LIKE untuk FB page tersebut

    ReplyDelete
  24. owhh tak capai sasaran ekk..alahh melepas huhu

    ReplyDelete
  25. opss baru baca. dah terlambat tak ni? 21hb dah waktu malaysia. ):

    ReplyDelete
  26. alamak BSB x sempat daaaa...tak ada rezeki BSB ler tueee..

    ReplyDelete
  27. ****GIVEAWAY FREEBIES**** di sambung sehingga 25 April 2011..Jom kita sokong dan jayakan.. Sumber http://www.facebook.com/BudgetGadgets

    ReplyDelete
  28. Yesss! It's Open Back Now! Let's join!

    ReplyDelete
  29. Cuma perlu LIKE dan REGISTER

    lepas tu bila dah 10,000 LIKE, coupon code akan dikeluarkan.

    hanya 1500 yang terawal boleh order jam itu secara percuma dengan coupon code.

    Selamat mencuba!

    * syarat-syarat pembelian melalui coupon code harus dipatuhi. cuba belajar order dulu, tengok apa syarat-syaratnya sebelum coupon code itu keluar. Bila dah keluar, nanti senang nak order cepat..

    ReplyDelete
  30. kita dah cuba... tapi masih lagi belum mencapai 10,000 like page BudgetGadgets ni....

    terima kasih di atas sokongan kawan-kawan sekalian. :)

    ReplyDelete
  31. Huhuhu, agak mancabar nak cri 10k yg like. Mcm dh mission Impossible 4 dah. :D

    ReplyDelete