Tentu nak tahu kan? Apa yang ada dalam bungkusan di entri SINI? Tentulah baju kurung pahang lace yang warna oren. Sebelum itu Mia ada buat entri di SINI tentang pemilihan warna yang mana lebih sesuai dan telah memilih nombor 5. Namun tiada saiz L, jadi warna oren lah pilihan hati.

Nak tengok tak? Jom....



klik pada gambar untuk besarkan

Gambar-gambar ini Mia ambil semalam di Taman Merdeka, Johor Bahru. Maklumlah, bajet ala-ala retis sekejap apa salahnya walaupun dah ada anak satu. Ternyata material dari kain high gred SB Line ini sungguh lembut dan selesa dipakai. Rasa seronok pakai baju kurung pahang lace ini. Nampak lebih klasik dan anggun kepada pemakainya.

Nak tahu tak datangnya dari mana? Hah.... ini adalah salah satu dari koleksi Hijrah Couture. Banyak lagi yang menarik dan jom lawat di sini, http://www.hijrahcouture.com. Memang puas hati dengan kualitinya yang pasti memukau hati.





Hijrah Couture | Fz Hijrah Sdn Bhd
Lot 146, Tingkat 1
Kompleks PKNS Shah Alam
Tel : 019-7586027

jom shopping online.....