Nak Pilih Baju Kurung Pahang Lace Mana?

Saturday, January 25, 2014

Nak Pilih Baju Kurung Pahang Lace Mana?

Dilema Mia pagi ini, sebab tak tahu nak pilih Baju Kurung Pahang Lace yang mana satu ni di Hijrah Couture Rambang mata dan terlalu banyak pilihan.

Warna-warna di bawah ini belum lagi ada dalam koleksi baju Mia. Warna yang nampak eksotik dan ala-la culture. Memang jarang jumpa warna yang macam ni.

Pilihan 1

Pilihan 2

Pilihan 3

Pilihan 4

Pilihan 5

Agak-agaklah kan... Warna mana yang nampak lagi sweet bila dipakai? Boleh pakai untuk function, dinner atau pun pergi kerja...  Tak stres pun nak pilih.. cuma tu la... mata ni agak rambang sedikit... hehehehe nak minta tolong pinjam mata, boleh?

mood cuci mata... (^_^)

51 comments:

  1. Kalau saya lebih suka pilihan 5 dan 3 . Muehehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak mia. cantiknya baju kurung! dah lama sheila tak pakai.. dah tak muat sebenarnya. hihi sheila lebih suka berjubah skrg. hehehe. btw sheila suka warna hijau tu (",)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam singgah pagi Kak Mia...kalau Diana suka yang pilihan no5...tapi semua warna kat atas tu cantik dan sweet jer kita tengok..

    ReplyDelete
  4. Semua cantik.. beli semua la senang.. hehe

    ReplyDelete
  5. Wow, lawa sangat! Patutlah kka Mia rambang mata. Kalau saya pun, terkeluar biji mata tak tahu nak pilih yang mana. heheh ^_^

    ReplyDelete
  6. smua cantek sis mia.. !! tapi lg nmpk tserlah d mata zara yg pilihan 3,4,5 tu.. hohoho.. bli smua laa sis miaa.. susa sgt nk pilih sb cantekk.. kekeke..

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum..bg Yaya pilihan 4 & 5 omei

    ReplyDelete
  8. sally suka warna 2 & 5 !! hehehe...nampak lebih outstanding!

    ReplyDelete
  9. yg last skali lawa kak mia..wane die len dr len

    ReplyDelete
  10. no. 4 & 5 cute, nampak cam elegan dan koporat.

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum mia...semuanya lawa2 ...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... memang lawa2 belaka ni...

      Delete
  12. Semua cantikkk. Tp IM tertarik dengan no 3. Hehe

    ReplyDelete
  13. kalau saya pilih nombor 5. nampak lawa+matang. hihi

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.