image Mula Pakai Wide Shawl - Mia Liana

Saturday, 10 May 2014

# From Me

Mula Pakai Wide Shawl



Mia kan baru mula berjinak-jinak pakai shawl, dah tu banyak pula jenis shawl pula tu. Kali Mia cuba pakai wide shawl yang dibeli di SINI. Panjang dan lebar shawl. Belit punya belit jadi macam itu rupanya. 

Yang penting kemas dan tak serabut. Lagi senang pakai shawl jenis ini. Tak gosok pun tak apa. Orang tak perasan.


 dah lulus pakai wide shawl....

Hadiah bernilai RM10,020.00 untuk dimenangi.
Klik SINI untuk join.

29 comments:

  1. Ok gak..nampak kemas..yang penting selesa..

    ReplyDelete
  2. Tak kena gosok tu yang best... Jimat masa kan :))

    ReplyDelete
  3. pakai wide shawl macam² gaya boleh buat

    ReplyDelete
  4. murni pun pkai wide shawl kk mia...selesa sgt, bla g klas x yah susah k iron jimat masa & plng pntg mnutup aurat :D

    ReplyDelete
  5. ok le camni... cantik dan menutup aurat....

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah, thumbs up kak mia... yeay dah ada gang shawl...

    ReplyDelete
  7. wide shawl best sbb pelbagai gaya boleh dibuat, kalau yang kecik2 tu limited sikit ;)

    ReplyDelete
  8. Semoga Allah menjaga istiqomah kita terutama dalam berfashion

    ReplyDelete
  9. Terbaik la kak mia.. ayu nak try gak la.. g sekolah pakai shawl. .. mesti murid2 pelik tgk ayu....hehehe

    ReplyDelete
  10. laa... Ingatkan Tuan punya blog ni "mokcik", rupanya muda lagi..... kakaka.. ke sebab pakai shawl?....

    ReplyDelete
  11. Pakai wide shawl lagi senang... cantik dan dpt tutup dada...

    ReplyDelete
  12. Yup..wide shawl ni labuh... Lmbut kainnya...

    ReplyDelete
  13. Kene pandai pakai wide shawl ni, klu x iye2, nmpk mcm berkumpul dan x kemas.. Klu Nurul pakai mmg brjam gak la nk puas hati huhuu

    ReplyDelete
  14. memang cantik rupanya tudung shawl ni... :)

    ReplyDelete
  15. shawl labuh senang pakai kan kak mia..:)

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum mia...sudah semakin biasa juga akhirnya...:)

    ReplyDelete
  17. hehe. sesuai, kemas dan cantikk ! gudjob ~ hehe

    ReplyDelete
  18. ceceh dah lulus good kak mia hihih kita boleh jadi geng!! <333

    ReplyDelete
  19. bab yg tak payah gosok tu yg menarik kan kak :)

    ReplyDelete
  20. CM suka benor kalay pkai shawl yg tak perlu gosok ..hehe

    ReplyDelete