Shopping Di Jalan Tuanku Abdul Rahman (8)

Friday, May 9, 2014

Shopping Di Jalan Tuanku Abdul Rahman (8)

Malam tadi, sempat juga Mia shopping tudung kat Jalan TAR atau dengan nama panjangnya Jalan Tuanku Abdul Rahman di Kuala Lumpur. Nasib kedai Muaz Textiles buka lagi walaupun dah nak hampir pukul 9.00 malam. Terus pilih cepat-cepat.


Beli tudung bawal kuning, shawl pashmina merah dan wide shawl corak hijau hitam. Jumlah harganya RM20.40. Memang murah beli kat sini. Terlalu rambang mata sebab banyak sangat pilihan.

 mood shopping....

Hadiah bernilai RM10,020.00 untuk dimenangi.
Klik SINI untuk join.

30 comments:

  1. Amboi amboi..semakin bertambah la koleksi Mia

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...seronoknya bersoping shawl yer mia...:)

    ReplyDelete
  3. saye pon suke pegi kat muaz textile tuh..murah sangat kan

    ReplyDelete
  4. mg seronok. baik shopping awal2 kalau bulan puasa nnt uishh dahaga.

    ReplyDelete
  5. wahh... shopping jgn tak shopping kak...

    ReplyDelete
  6. bestnya, dah lama tak ke jalan TAR.. dulu tiap2 minggu g cuci mata kat situ..

    ReplyDelete
  7. seronoknya dpt borong tudung lagi kak mia

    ReplyDelete
  8. Kalau g hari sabtu lagi meriah, Cikna pun klu g TAR wajib masuk MUAZ TEXTILE murah giler kat c2.....;-)

    ReplyDelete
  9. Kalau g hari sabtu lagi meriah, Cikna pun klu g TAR wajib masuk MUAZ TEXTILE murah giler kat c2.....;-)

    ReplyDelete
  10. hahah.. borong lagi keje kau yer ;)

    ReplyDelete
  11. Weekend nie nak shopping kat sana. tempat faveret beli shawl..hihi...murah2 kan kat sana

    ReplyDelete
  12. Heheheh kat Muaz tu memang laris kak.. memang gila nak milih tudung/shawl kat situ, sebab harganya gila murah.. huhu semua gila :)

    ReplyDelete
  13. memang murah kalau shopping kat jalan tar..beli banyak lagi murah.boleh tawar menawar lagi tu

    ReplyDelete
  14. Memang murah2 kat situ..
    cuma takde gang je nak pegi..
    ramai tak sanggup pegi sbb berasak2.

    ReplyDelete
  15. ramai yg komen jalan TAR nih syurga buat kaki shopping..
    dah la murah.. :)

    ReplyDelete
  16. Kalau pegi ke muaz ni mmg tak leh skjb,rmbg mata ! Hehe

    ReplyDelete
  17. Seluruh malaysia membeli belah kat jalan ni

    ReplyDelete
  18. tiga tudung tu masih RM20 jer? murahnya!!! lama dah tak pergi Jalan Tunku Abdul Rahman ni :D

    ReplyDelete
  19. haha ! mkin bnyak dah koleksi shawl terr.. hehe ~ keep it up.. kalo dah suka, mmg rmbang mata lah nk pilih hehe

    ReplyDelete
  20. huihhh memang best gilaaaaaaaaa murah na mati ughhh nak gi lagii heee~~~

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.