image Goodday Strawberry, Honey & Green Tea Flavoured Milk - Mia Liana

Thursday, 28 January 2021

# Dari Dapur Mia

Goodday Strawberry, Honey & Green Tea Flavoured Milk

Susu Goodday kegemaran Sofea, Mia dan Adik Mia di rumah ini. Tak sah kalau tak beli dalam seminggu. Pilihan flavour yang memikat hati. Perisa strawberry, Honey dan Green Tea. Dah cuba rasa ke belum? Kalau belum, jemputlah cuba.


** kisah dari dapur....


4 comments:

  1. Belum !! Pernah Cuba milk biasa je rasa mcm nak try strawberry tu

    ReplyDelete
  2. susu strawberri memang sedap. yg lain tu tak cuba lagi..

    ReplyDelete
  3. huaa tak minum susu , so tak pernah cuba

    ReplyDelete
  4. I pernah rasa semua time dekat matriks dulu, flavour yang orang paling gila dulu honey, sumpah selalu habis

    ReplyDelete