Saturday, April 7, 2012

DiGi WWWOW Awards 2012 - Hari Ini Hari Terakhir Pencarian Peserta Kempen Mialiana.com Untuk Blogger of the Year

DiGi WWWOW Awards 2012 - Hari Ini Hari Terakhir Pencarian Peserta Kempen Mialiana.com Untuk Blogger of the Year 

Salam, semua. Pencarian Peserta Kempen Mialiana.com Untuk Blogger of the Year DiGi WWWOW Awards 2012 akan berakhir pada hari ini. Kepada yang berminat di luar sana tu, cepat-cepatlah join ya.. klik SINI untuk join.

Banyak aktiviti dan tugasan seterusnya akan dilaksanakan mulai minggu hadapan. Pencarian akan berakhir pada 11.59 tengah malam nanti. 

Sokongan daripada anda semua amat diperlukan saat ini... Sesi undi/vote akan bermula mulai 23 April - 13 Mei 2012. Undilah Mia setiap hari untuk Nuffnang Blogger of the Year DiGi WWWOW Awards 2012. Klik SINI untuk ke page undi/voting.

p/s: ada masa kurang daripada 24 jam mulai sekarang....

8 comments:

  1. Eqbalzack 1st time join Digi wowww ni Julia. ramai yg hebat2 ni. (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikk eqbal, terima kasih sudi singgah sini. eqbal pun apa kurangnya, hebat juga.

      Delete
  2. Replies
    1. ariff pun hebat juga. dah ni je kategori yang kak mia boleh masuk. masuk kategori lain kang kena marah pula... huhu..

      kena usaha lebih kuat kali ini...

      Delete
  3. Replies
    1. terima kasih ya assoy... jangan lupa undi mia ya nanti..

      Delete
  4. saya tak join..tapi tetap undi Mia setiap hari jika berkesempatan..sebagai membalas baik budi Mia..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Buy Here Online @ Mialiana.com