image Cuci Kereta Malam-Malam - Mia Liana

Saturday, 14 April 2012

# Hyundai Getz

Cuci Kereta Malam-Malam


Malam-malam minggu macam ni, memang elok benarlah untuk cuci kereta kesayangan Mia. Terima kasih tidak terhingga kepada Suami Mia yang tolong cucikan selama ini. Seingat Mia, baru sekali sahaja Mia cuci kereta ini, itu pun masa balik kampung. Cuci biasa saja.

Tapi kalau Suami Mia, bukan setakat cuci malah siap wax dan polish lagi. Memang Mia tak tahu nak sebut benda-benda ini. Entah tak faham sangat, yang Mia tahu lama betul kat luar tu sampai berjam-jam. 

Tahu-tahu sahaja bangun pagi, dah putih berseri dan berkilat. Kalau hantar ke kedai tak tahu pula berapa harganya. Tentu mahal...

Yang penting tetap comel bila dipandang. So sweet....

p/s: sayang sangat kat kereta ni....

Jangan lupa vote Mia nanti ya...

Vote Me Everyday
23 April - 13 May 2012

10 comments:

  1. hahaha. kalau lelaki bab kereta memang handal...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah... kalah perempuan. tapi kalau bab shopping pula, kalah lelaki...

      Delete
  2. kaler putih mmg slalu kena cuci...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. memang cepat kotor... 4 hari sekali dah patut cuci...huhuh

      Delete
  3. klau cuci & wax kt kedai.. diorg caj berbelas hinggit, huh...

    ReplyDelete
  4. Yey!Baru laaa dapat follow setelah berhari2 Cik Mendezz on9 via phone..
    sorry erk lambat sikit..nice blog! =)

    Hari tu via phone mmg xdpt buka link awak..rini bru boleh..hehe!

    http://azuramendezz.blogspot.com/2012/04/akhirnya-d.html

    ReplyDelete
  5. wahh, kaler putih kne cuci slalu ni. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak buat camne, jenis ni memang warna putih xde warna lain... kalau tak cuci selalu, dah macam apa dah rupanya..

      Delete