image Ayam Panggang Madu - Mia Liana

Sunday, November 24, 2013

# Dari Dapur Mia

Ayam Panggang Madu



Lepas siap menguruskan hal rumahtangga, Mia dan Sofea pergi ke Giant beli barang keperluan dapur. Konon nak masak tetapi macam "m" pula. Lebih-lebih lagi bila ternampak ayam panggang madu. Eh! Beli ini sahajalah.

Balik rumah terus masak nasi. Alhamdulillah, menu tengahari yang ringkas. Petang nanti boleh fokus pada aktiviti blog semasa Sofea tidur nanti. (^_^)

kenyang sekeluarga....

21 comments:

  1. aduhh!!!sedap nye..dah la sye lama teringin nak makan chicken wigs...hehe

    ReplyDelete
  2. wah terliur deno.. dah la tengah lapar ni kak... huhu

    ReplyDelete
  3. Kat tesco selalu ada jual ayam dara pnggang ni.. Mcm2 prisa ada... Kengkdg beli juga utk meratah aje..

    ReplyDelete
  4. mak aiii sedap ni... belum lunch lagi :D

    ReplyDelete
  5. seb baik cik dah kenyang..kalau tak mesti g dapur panggang ayam jugak ne...kohkohkohh

    ReplyDelete
  6. wah,bestnya kak mia :) Selamat menjamu selera...

    ReplyDelete
  7. wah, sedapnya,maulah ni jadi sarapan...

    ReplyDelete
  8. Tengok gambar ayam panggang ni tetiba teringin nak makan Kenny Rogers plak.. Huhu..

    ReplyDelete