Feed Blog Sudah Ok

Tuesday, November 5, 2013

Feed Blog Sudah Ok

Sukanya Mia kini... bila feed blog ini yang meragam semalam kini sudah ok dan kembali normal. Mia ada buat beberapa perubahan pada setting feedburner dan networkedblogs.....



Mia ada semak di bloglist rakan-rakan dan entri Mia telah di update. Leganya hati ini. Sebagai bukti, Mia ada printscreen dari blog SINI.





Biasalah tu... nak manja-manja sedikit dengan Mia. Nak kena pujuk, barulah elok.. (^_^)

jangan biarkan feed blog meragam lama-lama...

40 comments:

  1. Alhamdulillah!.
    Kak Miaaaaaaaaaaa...! tolong aina boleh? feed aina pon problem :(
    Aina post semalam tapi, hari ni baru keluar. Tolong ? hukss :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak.. camne kak mia nak ajar ekkk. setiap kes ada yang berbeza. nak kena tengok dulu.. inbox je kak mia.

      Delete
  2. Syukur yer...keadaan dah kembali pulih

    ReplyDelete
  3. feed blog sy pun bermasalah. macam mana ye ? boleh tolong ?

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..saya pun ada masalah ni jugak hari tu. :D

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum...kak mia,

    alhamdulilah... feed kak mia dah ok... tu hari feed mselim3 bermasalah lambat 1@2 hari entry tu... dah betulkan....syukur.

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mselim... bagus tu. memang kadang2 dia meragam tak tentu pasal...

      Delete
  6. kunjungan sore mba mialina, mampir yah ke blog saya di http://infokomputermudah.blogspot.com ditunggu lohh

    ReplyDelete
  7. oooo...nak bermanje yae...seb baik feed blog cik tak nak bermanje..kalau tak,tak tahu lah nak buat ape...cik ne mane lah reti nak perbetulkan...huhuhu

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...mslh kecik aje ni bg org pro mcm kak mia.. hehe

    ReplyDelete
  9. ok ....sekarang musim feed problem ek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... kak sukma... kali ni macam tenat betul...

      Delete
  10. Kak mia..tolong buat tutorial macam mana nak guna feedburner

    ReplyDelete
  11. feed blog jua sebelum ni meragam lebih sebulan kak mia..hehehe..tapi sekarang alhamdulillah atas bantuan rakan yang perihatin..kak mia dah tak risau lagi..tidur pun lena ni..syukurlah kak :)

    ReplyDelete
  12. Baguslah.. kekadang blogger ini ada masalah jugak .. hehe

    ReplyDelete
  13. ooo..tu ke yang dimaksudkan feed blog,baru nana tau.heee....rasanya nana punya pun ada masa problem jugak..kena tengok setting ni,tq akak share:)

    ReplyDelete
  14. Oh itu rupanya feed blog. Macamna nak check ye kak mia?

    ReplyDelete
  15. tahniah kak mia
    aah sm la dgn feed blog yumida, kengkdg meragam

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum kak mia .. mcmana nk betulkan feed blog erk? bila buat entry baru .. beberapa jam kemudian baru ada .. huhuhhh tolong ajar boleh?

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.