Mialiana.com Sudah Ada 10600 Followers

Saturday, November 30, 2013

Mialiana.com Sudah Ada 10600 Followers

Alhamdulillah..... syukur sangat blog ini, mialiana.com sudah ada 10,600 followers. Terima kasih kepada semua yang sudi follow blog ini.


Memang diakui Mia kadang tidak sempat nak follow balik. Bukannya sombong tetapi ada komitmen lain dan masa pun tidak mencukupi untuk blogwalking. Sudilah kiranya inbox fanpage mialiana.com, tinggalkan url blog supaya senang Mia nak follow balik bila-bila ada kelapangan nanti.

terima kasih sekali lagi...... (^_^)

Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda
Hadiah bernilai RM 2,387.00 untuk dimenangi

Dah join ke belum? Hari ini hari terakhir. Cepat ya, sebelum 11.59 malam ini.

50 comments:

  1. Wahhh.. Ramai tuuu.. Tahniah! Tahniah! :)

    ReplyDelete
  2. tahniah kak mia, makin bertambah.. Aima pun mintak maaf, sekrang ni pun banyak sgt halnya. Nak bw pun dah makin jarang2..

    ReplyDelete
  3. tahniah..ramainya peminat dia..i am 1 of them..sukenya gmbr sy ada kat picture atas tu...heeee

    ReplyDelete
  4. Alhamdullillah kak Mia...da ramai Followers..tahniah yer kak...

    ReplyDelete
  5. Wahhhh!!!! Beshnyew kak.... pape pon tahniah...

    ReplyDelete
  6. Tahniah akak :http://komikfeeqry.blogspot.com/2013/11/tips-senyum-itu-satu-sedekah.html

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum..kak mia,

    macam mana nak saing kak mia nie... mselim3 baru aje 900 lebih hehehe...

    mselim3

    pls: kak mia blogger terkenal ..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.