Pelancaran ichoose.my

Saturday, November 2, 2013

Pelancaran ichoose.my

Mia ada terima emel dari MYNIC. Berita terbaru ialah pelancaran ichoose.my dan Mia printscreen untuk perkongsian di blog ini.



"MYNIC Berhad is pleased to launch the new, easy-to-use domain mapping platform known as ichoose.my.

This platform allows you to connect your existing Blogspot, Wordpress or .com websites to .my domain name. For example, if you havemyblog.blogspot.com, now you can have a shorter and more elegant name - myblog.my. All you have to do is register a new .my domain name through www.ichoose.my and we'll do the rest for you.

Of course, while having your desired domain name, stand a chance to win RM10,000 cash prize! Visit www.ichoose.my/contest.php to know more about the contest.

Please do not hesitate to e-mail us atichoose@mynic.my or call us at 03-8991 7272 for any enquiries. Terms and Conditions apply."

Hmmm... tentu ada tertanya kan... iklan ichoose.my di bawah header blog Mia. Inilah jawapannya.

sesuai untuk blog yang belum ada domain sendiri...
posted from Bloggeroid

28 comments:

  1. Replies
    1. rasanya ada charge yang dikenakan untuk .my ni... cuba fae buka web ichoose tu..

      Delete
  2. klu ade domain ni kene byr every year ke?sy cume main blogspot aje.nk main ngan .com or .my ni macam tak reti sgtla..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooim.. takpe.. memang kena bayar setiap tahun...

      Delete
  3. Replies
    1. yupp adrianna... blogspot.com je yang free...

      Delete
  4. nak try servey laa kejap.. murah nak beli tambah lagi satu domain.
    nak try pakai dot com

    ReplyDelete
  5. insha Allah akan dtg. buat masa ni blum termampu lagi nak ada domain sndiri...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tidak mengapa maria... mungkin boleh pasang angan2 dulu....

      Delete
  6. Insyakallah...boleh pada masa akan datang .MY

    ReplyDelete
  7. baru tahu...boleh cerita lanjut tak MIA...akak kurang faham terms & condition..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba buka web ichoose.my tu. ada penerangan kat situ...

      Delete
  8. Bagus juga, tapi saya dah ada domain sendiri. Mungkin bloggers yang belum ada domain sendiri, boleh mencuba.

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.