Pou Dah Level 80

Tuesday, November 19, 2013

Pou Dah Level 80


Sukanya Mia... Pou dah level 80. Kerjanya asyik kumpul duit lepas itu shopping sehingga duit tinggal sedikit. Kemudian main game lagi, cari duit untuk Pou. Koleksi baju pun dah banyak.

Sejak buat entri Pou Sakit di SINI, Mia teringin juga nak kumpulkan najis dia. Kat gambar ni punyalah banyak. Najis dia comel je. Siap ada mata tu... Hobi baru...

Terfikir juga sampai level berapa agaknya Pou ini hidup.... huhuhu

layan kisah Pou sekejap.... (^_^)

42 comments:

  1. Bestnya Kak Mia, Muz baru level 32, gigih dok kmp duit nk beli outfit kucing..Hehe

    ReplyDelete
  2. telefon gua xdak tapi dok tengok member2 pakat dok main menatang ni..macam best ja nooo ehhehehe

    ReplyDelete
  3. best tu mia...umi slalu tgk member main pou ni...umi nak main gak tp hf tak support plak huhuhu...

    ReplyDelete
  4. Hset kak ummi takes pou tapi mou...mou ni lain sikit tak bunyi tapi vuat expresi kalu ngantuk, lapar, letih dan dibiarkan.....mou bi until hset yang guns window phone....tapi memang seronok main dgn pou atau mou ni... ^^

    ReplyDelete
  5. kita baru level 43 hihi..pou kuat membuang najis ;D

    ReplyDelete
  6. Fuiyoooo.. pou kita baru level 29 hehe...

    ReplyDelete
  7. ramai main pou nih...kak mia, buat la segmen pou, nak tengok jgk perkembngn pou2 yg laen..hehe =)

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum...kak mia,

    oklah dah level 80 , mselim3 xder level pun...x pernah main game pau nie...

    mselim3

    ReplyDelete
  9. haha comel je akak nie main game pou..sye just akan main sebelum nak tido..pastu esok malam baru bukak balik..sebab sye ada pet lagi satu,my boo

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah... hebat tu... ada dua cyberpet.... hehehe

      Delete
  10. hahaha...cik akak main juga pau nie kak mia...tapi masih merangkak...kadang sakit sebab tak bagi dia makan...haha...terbaik lah kak mia...siap level 80 dah tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala kesiaannya.... boleh sampai sakit... huhu

      Delete
  11. assalam...joooom ramai2 join segmen ni... sempena cuti sekolah...
    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  12. teringt kt pou zam yg bru stahun jgung tu

    ReplyDelete
  13. pou sya bru level 40. kumpul najis dia bole dpt bnyk coin. ye dak ?

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. huhuhu... semput juga nak sampai level ni...

      Delete
  15. wowwwww...dah level 80....dah lame dah mia main pou ne ye..cik baru level 42 tu pon sangut lagik..malas nak layan pou je...bowink..hahaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia layan pou di kala boring atau stres... suka shopping kan untuk dia... asyik beli baju je tak habis2.... hehehe

      Delete
  16. mcm perhiasan plak najis Pou ni kt tepi2 tu.. haha

    ReplyDelete
  17. kak pou aku level nya 260.tpi ada yg lbih tinggi lagi smpek level -11345

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.