Review #2 : Kalaulah Kentut Berbau Wangi

Friday, November 22, 2013

Review #2 : Kalaulah Kentut Berbau Wangi

Tahniah diucapkan kepada Cik Puan kerana terpilih memenangi Segmen Nak URL Blog #2. Marilah sama-sama kita terjah entri terbaik Cik Puan...


Kalaulah Kentut Berbau Wangi

"hye semua.. hari ne tetiba datang pula kerajinan cik maw wat entry gila. ehhh,g ila ka entry cik ne?? tak lah kan tapi tajuk dia agak tergila sikit lah kan. so siapa pernah kentut angkat bontot tinggi2?? kekekek semua angkat bontot.. makna nya semua pernah kentut sama ada sengaja ataw tak sengaja kan. siapa yang tak mengaku pernah kentut tu maknanya dia lah manusia paling kuat kentut. ntah2 bau kentut nya serupa dengan bau bangkai beruk kot.. sedangkan kucing pun pandai kentut. tak percaya? betul... yang ne fakta dan betul2 terjadi. cuma kentut kucing tak ada lah sound macam gempa bumi tu, tapi bau kentut dia agak  pawwwwwww juga lah serupa bau kepet beruk.. opssss... cik cakap jak tapi tak pernah gak cium kepet beruk.. haaaaa.. jangan gelak nanti di panah petir.."

Jom terjah SINI untuk mengetahui beberapa reaksi yang Cik Puan rasa masyukkkk akal sikit kalaulah kentut berbau wangi.

Aduhai... kreatifnya. Boleh jadi lawak dibuatnya. Pandai betul Cik Puan dapat idea untuk entri ni. Terfikir juga ada ke orang yang kentut berbau wangi? Bau kentut pun masalah juga. Boleh pengsan kalau baunya 'harum semerbak'. Jangan ngada-ngada nak cium pula. Huraian reaksi itu pun best juga. Tahniah ya Cik Puan dapat hasilkan entri lawak santai yang cukup terkesan pada diri pembaca. (^_^)

jemput berkenalan dengan Cik Puan ya..

28 comments:

  1. Tahniah cik puan..klu kentut bau wangi semua org kira nk kentut je ni..pastu smpak kntut dlm plastik..ngeh..ngeh... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh.... siap simpan dalam plastik tu..... hihihi

      Delete
  2. Assalammualaikum...

    kalau kentut wangi...wahhh xder masalah jawabnya boleh kentut mana3 kita suka...hehhe

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mselim...

      adui.... kentut merats2 pun takpe... hehehe

      Delete
  3. hahaha..jenuh kot kalau kentut tu wangi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi best... takyah pakai minyak wangi.... hehehe

      Delete
  4. klu kentut berbau wangi.. pasti akan ada pasangan yg jatuh cinta kerana tertawan dgn bau kentut pasangannya hahaa.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi... khir... boleh pengsan ni.... hehehe terpikat kerana bau kentut...

      Delete
  5. kentut tb senyap je bau pon amat menyenangkan ;p

    ReplyDelete
  6. tahukah anda kentut ini amat penting bagi wanita yang lepas bersalin, ada masalah sekiranya wanita lepas bersalin tak kentut...doktor tak membenarkan kita balik selagi tak kentut....teringat selepas caesarian bersalin dulu antara ayat doktor yang popular..."ada kentut tak'? hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang penting kak sukma.... kalau tak kentut, bahaya nanti.... huhuhu

      Delete
  7. Terima kasih kak mia.Terima kasih sesangat sudi review blog cik...
    #fuhhhhhh....glamer cik kejap...hihiihhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 ya cik puan.... entri yang baik ni. tahniah...

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.