Shopping Di Jalan Masjid India Kuala Lumpur (2)

Monday, November 18, 2013

Shopping Di Jalan Masjid India Kuala Lumpur (2)

Memang Mia dah beritahu awal-awal kan... tak nak shopping kat Kuala Lumpur minggu ini. Tapi entah macam mana entah.. boleh juga tershopping. Tapi tak sampai RM10 pun.


Mia beli brooch tudung kat Bazaar Moden, Jalan Masjid India. Mia beli 6 brooch. Aqhmar pula beli 4 brooch. Satu brooch ini harganya RM1.00 dan memang menepati citarasa Mia.

Kiranya buat tambah koleksi brooch yang ada. Maklumlah... bilangannya makin berkurangan lama-lama akibat rosak dan ada yang hilang entah ke mana tak dapat dikesan. Kali terakhir Mia beli brooch ada di entri SINI.

lebih suka warna silver sebab senang nak matching dengan mana-mana tudung... (^_^)

36 comments:

  1. Replies
    1. yuppp... kak sukma. tu sebab mia beli.... tak tahan dengan godaan.

      Delete
  2. boleh buat koleksi..mmg lame2 brooch ni boleh rosak =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... brooch mudah rosak kalau selalu dipakai...

      Delete
  3. Assalammualaikum...kak mia,

    wahhh...brooch tu.

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mselim...

      beli brooch murah.. takpe kan...

      Delete
  4. Assalamualaikum,
    wah shopping sakan Kak Mia :) lawaa brooch tu ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam adam... shopping brooch je...

      Delete
  5. brooch yang ada batu2 tu payah sikit nak jaga kan kak, selalu tercabut

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. kalau satu batu dah tercabut, dah tak cantik brooch tu... huhuhu

      Delete
  6. memang cantik dan marvellous kak mia, kak mia memang favourite shopping situ kan?

    ReplyDelete
  7. saya plan nak beli brooch banyak2 masa gi sabah ujung bulan ni kak

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. memang cantik sis moy... rambang mata kak mia ni...

      Delete
  9. sy pun suka beli wrna silver aje.. sbb msuk dgn semua kaler bju n tudung.

    ReplyDelete
  10. murahnye...sm la ngn sy.kalo bli brooch arini bk, tgk2 esok lusa dh xde.haha..kdg tu suka ltk merata..kihkih

    ReplyDelete
  11. mcm2 design brooch murah2 skg..rambang mata +_+

    ReplyDelete
  12. Mieza pun dulu suka sangat shopping brooch.. Lepas tu bertimbun koleksi brooch tak terpakai sebab dah banyak sangat.. Last2 bagi kat adik beradik & anak2 buah.. Hehehe..
    http://miezashaklee.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh... siap menimbun tu.... terbaiklah miza...

      Delete
  13. rindu pula jln masjid india...dri xnak beli, jadi beli kan?...kabur mataaaaaaa :D

    ReplyDelete
  14. sama lah kak.. sy pun suka warna silver, putih ataupun warna mcm gold2 sikit.. senang nak matching. hehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.