Software Testing Straight Talk 2013

Thursday, November 21, 2013

Software Testing Straight Talk 2013


Pada hari kelmarin dan semalam (19 - 20 November 2013), Mia dengan Lela dan 2 orang pelajar praktikal, Aqhmar dan Nasuha telah menghadiri Software Testing Straight Talk 2013 di Marriott Hotel Putrajaya. Kira sesi menambah ilmu dan untuk mengetahui perkembangan terkini dalam bidang software testing. Event ini diinovasikan oleh Malaysia Software Testing Hub (MSTH). Dianjurkan oleh Unit Perancang Ekonomi Jabatan Perdana Malaysia dan Malaysian Software Testing Board. Disokong oleh Standards Malaysia.

Jom tengok...









Wahhhh... sila jangan jeles. Rezeki kami semua. Dapat beg laptop seorang satu. Memang terbaik lah...



sweet sangat...


24 comments:

  1. kalo dlm bag laptop ade laptop baruu fae jeles hehehe

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. paling best... dapat beg laptop tu. besar dan banyak partition..

      Delete
  3. Replies
    1. haah nur.... berblog dengan note 3 sekarang ni.... ;)

      Delete
  4. singgh sini kak bace en3....^_^ jemaah baru dlm blog ;')

    ReplyDelete
  5. SEdapppnya...best tu dapat ke event mcm ni...

    x0x0 ^___^

    ReplyDelete
  6. kalau hadiri event2 mcm ni mesri dihidangkan dgn makanan yg best :)

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum...kak mia,

    happy .. sedap nyer.. yg jeles beg laptop tu...hehehe

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mselim3... suka dengan beg laptop ni... besar...

      Delete
  8. sukanya kalau gi event dapat gift lagi...macam akak kalau gi event petronas mesti dapat t-shirt petronas.....macam best jer.....

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.