Susu Sofea Dutch Lady 456

Sunday, November 10, 2013

Susu Sofea Dutch Lady 456


Susu baru Sofea, Dutch Lady 456. Baru je beli siang tadi kat Giant. Dia yang pilih sendiri perisa coklat. Yang lama, susu homeopati BioLac sudah tidak mahu lagi.

Biasalah... tukar selera susu lain. Nasib dia nak minum susu ini...

dah besar... dah pandai pilih susu untuk diri sendiri...

32 comments:

  1. Klu susu coklat ni sya pun mau akak..hehe

    ReplyDelete
  2. susu coklat ni sedap.. nk kongsi gn baby sofea lah. hehehe

    ReplyDelete
  3. anak saya minum susu Coklat Drink (DLady) dah. Mmg sedap. Shake dgn air biasa/sejuk pun blh. Saya pun minum sama. Rasa memang sebiji air kotak DL :)

    ReplyDelete
  4. Org dewasa boleh minum tak? Tapi saya suka minum dutch lady yg dalam kotak tuh. Sedap. hehe

    ReplyDelete
  5. dulu aiza minum juga susu dutch lady.. memang sedap.. :D

    ReplyDelete
  6. Dulu dulu suka ratah susu macam tu jerk...sedap

    ReplyDelete
  7. dah pandai pilih dah..hu3..siap ada perisa coklat tu

    ReplyDelete
  8. Pernah rasa ni dulu masa kecik2x sampai darjah 3...sedap.

    ReplyDelete
  9. sy pun nak tukar susu anak bla dah 4 tahun next year, beli yg murah skit.....hu3

    ReplyDelete
  10. Wah coklat yer.. pandai memilih yer...

    ReplyDelete
  11. Pandai pilih... Nak yg sedap aje.. Hehe

    ReplyDelete
  12. Okla tu, sekurang2nya masih nak minum susu.. Bagus untuk perkembangan otak anak2 & kekuatan tulang.. =)
    Mieza Suri Shaklee

    ReplyDelete
  13. Perisa coklat mmg sedap.. pandai dah memilih sendiri.. :)

    ReplyDelete
  14. perisa coklat pulak tu dia pilih.. hehe.. sedapnye..

    ReplyDelete
  15. sekali sekala, mesti nk kena tukar selera..

    ReplyDelete
  16. Yang penting dia nak minum susu, penting untuk tulang tu

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.