Burger King Time

Friday, January 17, 2014

Burger King Time


Tiba masanya makan malam di Burger King. Kenyang makan bertiga... Beli yang set RM 5.95 .

Western pula malam ni... janji perut kenyang. Alhamdulillah..

Burger King time.... (^_^)

42 comments:

  1. Wah, tengah malam nie lapar lah pulak bila tengok gambar akak ni. Huhuhu

    ReplyDelete
  2. Kalau pergi burger king, lin suka caramel sundae dia. sedap!

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...wah sedapnya nak juga la...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama.... cuba rasa ya nanti...

      Delete
  4. lama dah kenit tak pekena burger king ni. Last time masa Form 6 kat Singapore je la dapat makan pun hehe :D

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum dan selamat pagi Kak Mia...sekali sekala makan burger...best jgk..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam diana... haah, tukar-tukar selera...

      Delete
  6. dah lama tak makan burger king. kena serbu ni. hehe.

    ReplyDelete
  7. tak pernah pulak makan burger king nie.....

    ReplyDelete
  8. yum .yum dah dua hari berturut-turut dinner burger king cam gian aje..adoi yai

    ReplyDelete
  9. dh lama x mkn berger king ni. Ank2 lbh prefer mkn McD

    ReplyDelete
  10. baru makan khamis aritu..kikikiki..sedapkan..sue cukup suke dengan sos dier..lain dari yang lain la

    ReplyDelete
  11. tak pernah lagi rase burger king nie.. teringin pulak..

    ReplyDelete
  12. Nanti boleh try burger king pulak. hehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.