Daily Fresh 3D Puzzle

Friday, January 10, 2014

Daily Fresh 3D Puzzle

Wahhh... berkenan pula Mia nak beli 3D Puzzle ini tadi masa beli cup corn di Daily Fresh Giant Skudai. Ada 3 jenis design tapi Mia lebih suka Ice Cream House. Kalau beli dengan pop corn dapat harga murah. Tapi Mia beli gitu je. Harganya pun murah, kalau tak silap RM 4.90.



Sofea suka main puzzle. Selama ini main yang 2D je... kali ini upgrade sedikit ke 3D. Harap dia suka nanti. Kasi surprise kat kampung esok. Balik sekejap je.

siapa yang nak main ni... Mia ke... Sofea... hehehe..

23 comments:

  1. Mainan yang elok untuk budak2 , best laa sofea dapat mainan baru =D

    ReplyDelete
  2. satu famili main puzzle best gak kak mia <3

    ReplyDelete
  3. kalau puzzle ini memang akak pun suka main....

    ReplyDelete
  4. puzzle? alahaiii bestnyaaa kak miaaa nak gakkk heheheehehhe
    kirim salam peluk cium untuk sofeaaaa <3

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Kak Mia...comelnya puzzle tu..bukan setakat budak2 jer suka main...yang dewasa pun apa kurangnya...hehe...

    ReplyDelete
  6. Sama2lah main.. main sorang2 pun boring.. tak de geng hehee.. :D

    ReplyDelete
  7. permainan ni bagus utk perkembangan minda anak.. :-)

    ReplyDelete
  8. untuk perkembangan otak anak² sesuai jugak main puzzle ni kan kak mia :),,lagipun design comel je mesti sofea suka :)

    ReplyDelete
  9. Sypun suka puzzle....tp x pernah lg tgk yg 3D,ini firstime tau ada yg 3D,tq mia...

    ReplyDelete
  10. rasanya yang nak main lebih kepada orang dewasa...hahaha

    ReplyDelete
  11. kak, pelisss beli utk sally jugak...eheee~

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum mia...bestnya pasti sofea suka..:)

    ReplyDelete
  13. itu sudah baik ni kak mia.. jom main, pening arrrr puzzle ni. hehehe

    ReplyDelete
  14. sy suka main yg 2d puzzle tu. yg 3d ni tak pernah plak. hehe

    ReplyDelete
  15. wah.. blh juga belikan Faiqah... kami juga peminat Daily Fresh... :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.