Dapat Fridge Magnet Dari Sabah

Thursday, January 23, 2014

Dapat Fridge Magnet Dari Sabah

Wahhh... best betul ni. Bertambahlah koleksi fridge magnet Mia. Kali ini Mia dapat dari Lela. Lela baru sahaja balik bercuti di Sabah dengan keluarganya. Ingat juga nak belikan ole-ole dari Sabah untuk staf Unit ICT.

Jom tengok....


Banyaknya tak tahu nak pilih mana satu. Selepas dibelek dengan rapi, Mia pun pilih yang ada orang utan sedang duduk bersandar ala-ala santai sambil merenung masa depan. Itu yang Mia dapat tafsirkan.


Cantik, kan.... Terima kasih ya Lela..

Sedang Berlangsung :
sweet je tengok orang utan ni...

26 comments:

  1. Wah...jealous ler, nnti nak suruh my son belikan kat sandakan....hihi

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...wah bestnya tambah koleksi FM ni...;)

    ReplyDelete
  3. comel je org utan tu...santai gile dduk mcm tu...heeee=)

    ReplyDelete
  4. teringin nak jalan pergi sabah.....tp still x kesampaian ag....

    ReplyDelete
  5. aaaa comel la kak mia..alhamdulillah..rezeki
    blh lekat2 kat peti ais nanti
    Custom Made Sticker Kereta menyerlahkan kreativiti anda!!

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum dan salam singgah Kak Mia...comel jer kan orang utan tu...Sandakan memang terkenal dengan orang utan..Pusat pemuliharan Orang Utan kat sandakan bernama Sepilok...Diana baru 2x masuk..sape nak datang sandakan,jangan lupa singgah Sepilok tau...

    ReplyDelete
  7. Comei, rumah cousin Muz penuh fridge dia dgn magnet ni sbb dia rajin bejalan...

    ReplyDelete
  8. banyak .. blh buat koleksi.. nak mintak satu blh?

    ReplyDelete
  9. kalau kat rumah saya banyak ni fm kat peti ais.

    ReplyDelete
  10. huhuhu org utan tu comel je ahahaha.
    congrats kak mia hiks

    ReplyDelete
  11. rileknya orang utan tu bersandar ya..hihihi

    ReplyDelete
  12. Comel org utan tu..mcm tengah berfikir sesuatu hehe

    ReplyDelete
  13. Wah.. Best tu.. Blum de lg FM dr sabah ni..

    ReplyDelete
  14. Oh santainya gaya org utan itu hehehe~ ^^

    ReplyDelete
  15. dapat kumpull koleksi lagi kan kak mia

    ReplyDelete
  16. Comel-comel belaka. Bertambah koleksi.. :)

    ReplyDelete
  17. cantik nya... nnt nak cari juga la.. :-)

    ReplyDelete
  18. limited edition ni.jauh terbang ke semenanjung.rezeki kak mia :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.