Download Browser Opera For Windows

Saturday, January 25, 2014

Download Browser Opera For Windows

Nampaknya Mia nak cuba jugalah guna browser Opera. Asyik-asyik guna Internet Explore, Firefox dan Google Chrome sahaja. Kadang boring juga. Nak juga cuba yang lain-lain.

Mia klik kat SINI dan mulalah download ke laptop. Nasiblah broadband untuk guna kat laptop masih ada lagi kuota.


Tak perlu tunggu lama. Sekejap saja dah siap install. Lega. Bolehlah tengok blog Mia macam mana rupanya kat browser Opera ini... heheheh...

suka cuba-cuba... buat tambah koleksi browser kat laptop ni...

36 comments:

  1. wow, slalu tengok dkat nset je browser ni..nanti bleh la ika try guna jgak..hihi nak tahu jgak best ke tak opera browser ni..:)

    ReplyDelete
  2. nice tip kak mia....bosa juga guna tu trus kan..tp line slow sangat nak download ne

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu sabar ya... terpaksa tunggu kuota renew balik..

      Delete
  3. kadang kadang perlukn perubahan jgk kn kak

    ReplyDelete
  4. Copy from you kak mia :) http://babysiiwan.blogspot.com/2014/01/opera-software-for-windows.html Thankyou.

    ReplyDelete
  5. salam singgah. saya suka guna opera kat handset. memang puas hati. laju ja bila nak guna tu. tapi kat pc ni dah selalu guna chrome. jadi tak reti lak nak guna opera. hehehehehhe

    Cantik Sihat Semulajadi www.cantiksihatsemulajadi.com

    ReplyDelete
  6. x pernah pakai...selalu pakai chrome
    yg kat phone pun pakai chrome jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama sebiji macam kak mia.... tapi saja je kak mia nak cuba opera pula... hihihi

      Delete
  7. fae ada opera and gogole chrome je tapi i just use google chrome.

    ReplyDelete
  8. kat phone mmng sya guna opera browser. best guna ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... mia pun install juga kat phone, laju je....

      Delete
  9. sha guna firefox lagi. Ingat nak buat jugak la.. Nak guna Opera chrome.

    ReplyDelete
  10. Kalau guna Opera mesti cuba dia punya mouse gestures.

    ReplyDelete
  11. Chrome selalu jadi pilihan. Rasa macam tak pernah guna Opera lagi. Hehe

    ReplyDelete
  12. Saya download Safari kak..macam best tapi dia lebih kepada apple la kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo... takpernah guna safari... huhuhu teringat zoo pulak tetiba... hehehr

      Delete
  13. xpernah guna opera lgi. chrome jadi pilihan hati. hihi nanti nanti lah saya download . kan :)

    ReplyDelete
  14. tak pernah guna lagi, biasa akak lebuh suka guna chrome,,,tapi sesekali tukar angin apa ler salahnya ek...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... jom lah tukar2 angin... kak sukma...

      Delete
  15. Try nak download google chrome untuk tab, tapi masih tak berjaya..

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum mia...x pernah lg...;)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.