Entri Khas Birthday Dari Rakan Blogger

Tuesday, January 21, 2014

Entri Khas Birthday Dari Rakan Blogger


Alhamdulillah... terima kasih kepada semua yang sudi wish birthday pada Mia semalam. Kat blog, facebook, fanpage, twitter, instagram, whatsapp dan wechat. Fiuh... jenuh nak sebut satu persatu. Terasa betapa terharunya. Tak terbalas rasanya. Ada juga rakan blogger yang buat entri khas untuk Mia. Lagilah bertambah terharu. (^_^)

Jom tengok siapa yang buat entri special a.k.a. khas untuk Mia...
  1. http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/01/happy-birthday-kak-mia.html
  2. http://blogashalya.blogspot.com/2014/01/selamat-ulang-tahun-kelahiran-kak-mia.html
  3. http://maszull.blogspot.com/2014/01/selamat-hari-lahir-buat-mialiana.html
  4. http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/happy-birthday-kak-mia-liana.html
  5. http://www.diarijejakahangat.com/2014/01/selamat-hari-lahir-mialiana.html
  6. http://www.bubblynotes.com/2014/01/happy-birthday-to-my-mentor-mialianacom.html
  7. http://www.erazfadli.com/2014/01/happy-birthday-to-kak-mialiana.html
Terima kasih tidak terhingga ya... Speechless sangat ni... Tak tahu nak cakap apa. Kalau ada yang buat entri birthday untuk Mia tetapi tidak masuk dalam senarai ini, sila beritahu Mia ya...

Sedang Berlangsung :

mood suka dan happy...

27 comments:

  1. wahhhhhhh.. hepi besday kak miaaaa.. byk ke dapat adiah?? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkk hihihi... tak de lah banyak sangat. ada lah... thanks munie...

      Delete
  2. Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. kasihmu diterima kak mia :)..kita pun terharu ada terlist kat situ

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.