Follower Mialiana.com Yang Ke 10777

Saturday, January 18, 2014

Follower Mialiana.com Yang Ke 10777

Nombor cantik dah naik. Terus printscreen cepat-cepat. Jom kita tengok siapakah follower yang bertuah itu... yang ke 10,777....


Dan inilah blognya....


Salam kenal ya Era. Blognya serba comel semanis tuannya yang berusia 12 tahun. Muda-muda lagi dah ada blog.

jemput berkenalan dengan Era.....

48 comments:

  1. Hebatnya, 12 tahun dah pandai berblog! Saya 12 tahun baru belajar jangan panjat buaian, bila jatuh sakit kaki....kikikiki..


    Kak Mia!! Thanks lawat blog. Terharunya salah satu veteran blogger melawat blog picisan saya >.< Akak, yang akak buka whole post ke laman utama ya? Sebab laman utama memang tak keluar. Dia keluar bila laman post tu saja.

    Saya guna Disqus. Di komputer saya dapat nampak. Risau juga akak cakap tak jumpa, takut untuk orang lain problem tapi saya tak sedar :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 ya liana.... kak mia bw guna handphone semalam. arini bw juga guna laptop. baru boleh komen. tapi bila buka entri terus, tak jumpa link comment. terpaksa buka laman utama dan cari entri tu di mana, baru jumpa link comment. kalau ada masa perbetulkan la ya...

      Delete
  2. tahniah...ramai blogger muda sekarang ni..

    ReplyDelete
  3. hmm..comel ..tahniah Mia..dah ramai follower tu...

    ReplyDelete
  4. Masa Muz umur 12 tahun dulu laptop pon tk tau apa benda..Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuh sama la dengan kak mia.. masa umur 12 tahun tu, sibuk main teng teng... main zero point getah.... hehehe

      Delete
  5. wah ramaiiiiiiiinya follower kak mia, tahniah :)

    ReplyDelete
  6. waaaaaahhhh 12 tahun .. malunye sueha.. :D

    ReplyDelete
  7. memang cantik..my lucky number 7 tu..congrats kak mia dan congrats kepada follower yang bertuah :)

    ReplyDelete
  8. kejap...nak g sergah dia kejap...hehehe ^_^

    ReplyDelete
  9. Tahniah ye. ramai dah followers tu....

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. tu la kan... kak sukma... sekarang diorang dah advance

      Delete
  11. Mudanya adik Era kita.. Muda2 dah pandai berbelog.. Perintis blogger harapan bila dah besar nanti.. =)

    ReplyDelete
  12. 12 tahun,apa benda entah buat masa tu...study upsr kut...^ ^

    ReplyDelete
  13. muda nyaaa.. tahniah kak , bertambah ramai follower akak.. ^_^

    ReplyDelete
  14. Wahh. Mudanya. Pandainya berblog. Tahniah Kak Mia, follower kian bertambah :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.