Google Pun Wish Birthday

Monday, January 20, 2014

Google Pun Wish Birthday

Terharunya bila dah login ke Google. Tup-tup perasan ada kek birthday lah. Google pun wish birthday untuk Mia. Mungkin dah set untuk auto system generated. Ok juga buat macam ini. Nampak mesra kepada penggunanya. Sukanya Mia...


mood ceria satu hari ini...

36 comments:

  1. menariknya kak..nanti nak try set jugalah.

    ReplyDelete
  2. hehe..seronoknya. Selamat Hari Jadi Kak Mia..semoga dipanjangkan umur dan sentiasa dimurahkan rezeki. ^__^

    ReplyDelete
  3. pergh!, biar betik..hahaha, selamat hari jadi kak Mial, semoga dipanjangkan umurnya serta dimurahkan rezeki selalu. :)

    ReplyDelete
  4. happy birthday kak mia liana :) .semoga panjang umur dan happy blogging :)

    ReplyDelete
  5. happy besday kak mia.......... mmg kreatif google nie

    ReplyDelete
  6. Wahhh.. Happy bufday.. Semoga panjang umur n di murahkan rezki oleh-Nya.. :)

    ReplyDelete
  7. hepy besday kak mia. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  8. wahhh...syiok nye sis google wish...kt pn nk wish la..harap x terlewat la yer...selamat ulang tahun kelahiran...smoga Allah sentiasa merahmati sis n keluarga...amin...

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum mia...wah bestnya kan google pun wish besday...:)

    ReplyDelete
  10. Happy Birthday Mia
    Semoga dipanjangkan umur dalam keberkatan dan dimurahkan rezeki yang halal lagi baik,

    ReplyDelete
  11. Wahh best yaa. Happy birthday kak Mia :D

    ReplyDelete
  12. ha ah kak mia, google pun pandai wish kita birthday dah...

    ReplyDelete
  13. Happy Birthday!! semoga umur kak mia panjang dan di murah kan rezeki ;)

    ReplyDelete
  14. tak sabar nak tggu google bagi pic apa plak tuk Nat nanti .. hehhehe

    ReplyDelete
  15. happy bday kak mia. wish you prosperity and longevity in life ;)

    ReplyDelete
  16. selamat hari lahir mia...akak pun pernah dapat wish dari google.......

    ReplyDelete
  17. Sebb kita kat google akaun kn... Sbb tu dia thu birthday kita....

    ReplyDelete
  18. google memang pandai ambil hati pengguna dan pelanggan dia..

    ReplyDelete
  19. Selamat menyambut hari lahir Mia.. semoga sentiasa sihat, diberkati kehidupan & tercapai segala yg dihajati.. aamiin.. semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  20. Semoga hari lahir tahun ni menjadi hari lahir yang paling diingati..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.