Hadiah Birthday Dari Zalora

Monday, January 20, 2014

Hadiah Birthday Dari Zalora


Alahai.... sweet sungguh bila terima emel dari Zalora. Hadiah birthday dapat diskaun 20%. Sukanya.... Best kan macam ini. Terasa pelanggan begitu dihargai.

mood terharu.... (^_^)

45 comments:

  1. Boleh beli barang kat zalora macam ni kak

    ReplyDelete
  2. Wahh...tahniah Kak Mia...boleh shopping leh dengan Zalora...

    ReplyDelete
  3. seronoknya apa lagi kak beli la guna diskaun tu :)

    ReplyDelete
  4. seronok gak kan...
    dapat hadiah cam tu..hihi

    ReplyDelete
  5. seronoknya zalora bagi hadiah birthday..memang terasa dihargai gitu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang terasa betul dihargai.. thanks ya fizah..

      Delete
  6. assalamualaikum mia...wah bestnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... haah memang best ni...

      Delete
  7. congrats sis Mia. Happyborn day...bahagia selalu dan dimurahkan rezeki yang baik-baiK.. amin..^^

    ReplyDelete
  8. waaah bestnye!!sanah helwah ya ukhti ^_^

    ReplyDelete
  9. hihi..rezeki..rezeki..syiokk ttuu..slmt bsoping ye kak mia ^_^

    ReplyDelete
  10. happy birthday my mentor... wah bolehlah bershopping sakan dengan zalora ye kak... ^_^

    ReplyDelete
  11. baru lepas shopping kat situ :)
    pelanggan setia

    ReplyDelete
  12. nampak je perkataan discount mmg suka sgt hehe

    ReplyDelete
  13. mcm best je tuan blog shopping. belum raya lg dah raya sakan.:)
    Daftar Streamyx & UniFi Di Sini

    ReplyDelete
  14. tahniah kak..beznyeeeee
    selamat ulang thn..moga kak mia dpjgkn usia yg bermanfaat n dimurahkan rezeki
    Ayu mempesonakan! Jom!!! Cantik Berhijab Dengan Fesyen Terkini Shawl Dari Hijabterkini.com

    ReplyDelete
  15. selamat hari lahir kak..semoga di panjangkan umur,murah rezeki,sentiasa dlm rahmat ilahi..amin..
    best nya dpt hadiah..spesel lagi tu..:)

    ReplyDelete
  16. AMBOI KAK MIA...... JELES SAYA. HEEEEE...
    BTW, HAPPY BIRTHDAY.

    ReplyDelete
  17. apa lagi boleh bershopping di Zalora.........

    ReplyDelete
  18. jom shopping online....20% beli apa yang perlu dan terpenting sahaja

    ReplyDelete
  19. Tahniah.. happy happy birthday Mia.. :)

    ReplyDelete
  20. hehe. Baik betul zalora. Dah guna Kak Mia?

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.